Skytown 125: GT scooter από την Kymco με μόνο 2.645 ευρώ

32.201 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2024)
Skytown 125: GT scooter από την Kymco με μόνο 2.645 ευρώ
5 Φωτογραφίες »

Νέος ισχυρός, πιο οικολογικός κινητήρας 11 ίππων.
Φωτισμός LED, οθόνη LCD και θύρα USB.
Μεγάλο ρεζερβουάρ και χώρος κάτω από τη σέλα.
Φουτουριστικός, κομψός σχεδιασμός με μόνο 2.645 ευρώ.

Νέος ισχυρός, πιο οικολογικός κινητήρας 11 ίππων

Το νέο Kymco Skytown 125 έρχεται σύντομα ως μία πολύ δυνατή επιλογή στην κατηγορία των GT scooters στα 125cc. Εφοδιάζεται από έναν ολοκαίνουριο, ανασχεδιασμένο μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc που πληροί τις προδιαγραφές Euro 5+ και αποδίδει μέγιστη ισχύ 11 ίππων στις 8.500 σαλ και 9,8 Nm ροπής στις 6.500 σαλ. Ο αναβαθμισμένος κινητήρας είναι πιο φιλικός προς το περιβάλλον αφού πετυχαίνει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, ενώ μέσω συγκεκριμένων παρεμβάσεων η διαδικασία ψύξης έχει βελτιστοποιηθεί επιμηκύνοντας έτσι την διάρκεια ζωής του κινητήρα και ενισχύοντας την αξιοπιστία του. Νέος είναι επίσης ο επικεφαλής εκκεντροφόρος με ασύμμετρη μορφή που έχει σχεδιαστεί ώστε να αυξάνει την απόδοση και να μειώνει την κατανάλωση

Φωτισμός LED, οθόνη LCD και θύρα USB

Η έξυπνη κλειδαριά με αντικλεπτική προστασία, ο κεντρικός διακόπτης από τον οποίο ελέγχεται το άνοιγμα της τάπας του ρεζερβουάρ και της σέλας και οι δύο χώροι αποθήκευσης εκατέρωθεν του διακόπτη στην ποδιά του scooter είναι στοιχεία που εκτοξεύουν την χρηστικότητα ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Το Skytown 125 διαθέτει μία LCD οθόνη ενώ η μεγάλη σέλα του χαρίζει άνεση στον αναβάτη και τον συνεπιβάτη ο οποίος μπορεί να στηριχθεί από τις χειρολαβές. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τον στάνταρ εξοπλισμό η θύρα φόρτισης USB ενώ και το κεντρικό σταντ περιλαμβάνεται σε αυτόν.

Μεγάλο ρεζερβουάρ και χώρος κάτω από τη σέλα

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο είναι νέο με την ισορροπία μεταξύ ακαμψίας και θεμιτής παραμόρφωσης να βελτιώνεται, επιτυγχάνοντας πολύ καλή δυναμική οδήγησης για το Skytown 125 προσφέροντάς του ευελιξία και σταθερότητα. Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και διπλά αμορτισέρ πίσω ρυθμισμένα να απορροφούν τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος ενώ στα φρένα υπάρχουν δύο μεγάλοι δίσκοι (ένας εμπρός και ένας πίσω) με διπίστονες δαγκάνες και σύστημα συνδυαζόμενης πέδησης (CBS). Το μεγάλο ρεζερβουάρ 7 λίτρων προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη από 250 χιλιόμετρα και ο χώρος κάτω από τη σέλα φιλοξενεί ένα Full Face κράνος και μικροαντικείμενα του αναβάτη.  

Φουτουριστικός, κομψός σχεδιασμός με μόνο 2.645 ευρώ

Το μπροστινό μέρος του SkyTown διαθέτει έντονες γραμμές και η συνολική σχεδίαση αναδεικνύει έναν απόλυτα δυναμικό και μοντέρνο χαρακτήρα ενώ διαθέτει μεγάλο ανεμοθώρακα για την καλύτερη δυνατή προστασία από τον αέρα. Οι διάμετρος των αλουμινένιων τροχών του είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 πίσω και σε αυτούς τοποθετούνται ελαστικά διαστάσεων 110/70 και 130/70 αντίστοιχα με το συνολικό βάρος του scooter να ανέρχεται στα 117,5 κιλά. Το ολοκαίνουριο Kymco Skytown 125 με τον ανασχεδιασμένο κινητήρα και πλαίσιο θα έρθει σύντομα στην αγορά στην προσιτή τιμή των 2.645 ευρώ.

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center