Οδηγός εντοπίστηκε να χρωστάει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ!

1.685 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2024)
Οδηγός εντοπίστηκε να χρωστάει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ!

- Οι Αρχές ανακάλυψαν χρέος που φτάνει τα 6 εκ. ευρώ
- Το όχημά του κατασχέθηκε στη στιγμή και ο ίδιος δεν αφέθηκε ελεύθερος
- Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε αρκετά σοβαρές υποθέσεις

Οι Αρχές ανακάλυψαν χρέος που φτάνει τα 6 εκ. ευρώ

Την περασμένη Τετάρτη, κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο συνέβη κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου της Tροχαίας στους δρόμους της επαρχίας της Λιμβουργίας. Συγκεκριμένα, οι Αρχές συνέλαβαν έναν μοτοσικλετιστή, ο οποίος, ύστερα από ελέγχους, βρέθηκε να έχει απλήρωτα πρόστιμα, το ύψος των οποίων φτάνουν τα 6.238.607 ευρώ!

Το όχημά του κατασχέθηκε στη στιγμή και ο ίδιος δεν αφέθηκε ελεύθερος

Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στην θέα του «αστρονομικού» αυτού αριθμού, οι πρώτες σκέψεις ήταν πως πρόκειται για κάποιο λάθος. Όμως, ύστερα από διεξαγωγή απανωτών επανέλεγχων, διασταύρωσαν τα στοιχεία του οδηγού και κυρίως, ότι οι οφειλές του προς το βελγικό κράτος ήταν πέρα για πέρα αληθινές.

Οι αρχές προχώρησαν στην άμεση κατάσχεση του δικύκλου. Όμως, το βασικό ερώτημα είναι το πως τα χρέη του «εκτοξεύθηκαν» τόσο και κυρίως, το πως κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε αρκετά σοβαρές υποθέσεις

Ο Philippe Zevenne, δικηγόρος, ανέφερε στο δίκτυο RTL Info: «Το να εκκρεμούν πρόστιμα άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ, σημαίνει πως μιλάμε για πάνω από 2.000 καταδίκες, πράγμα αδύνατο». Σύμφωνα με τον ίδιο, πολύ πιθανό ο συλληφθέντας να εμπλέκεται και σε άλλες, εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις. Όμως, εξακολουθεί να παραμένει αδιανόητο το πως κατάφερε να μην έχει έρθει ενώπιων της δικαιοσύνης νωρίτερα. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση και τις συνθήκες της σύλληψης.

Toyota
peugeot