«Σπάει σβέρκους» η Τοyota Corolla Cross της Modellista
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Σπάει σβέρκους» η Τοyota Corolla Cross της Modellista

19.211 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

O oίκος της Modellista παρουσίασε δύο πακέτα για τη νέα Corolla Cross, ένα για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν στο δρόμο και ένα ακόμη για όσους θέλουν μικρές βελτιώσεις.

H Τοyota παρουσίασε στην Ιαπωνία την Corolla Cross, την νέα SUV έκδοση της Corolla και ο οίκος Modellista δεν έχασε χρόνο και αποκάλυψε μια σειρά από καλούδια που ετοίμασε για το νέο μοντέλο της μάρκας που, σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών ειδικών της αυτοκίνησης, θα βρεθεί στις καρδιές των καταναλωτών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Δύο πακέτα το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα
Η Modellista παρουσίασε δύο ξεχωριστά πακέτα, το Aero Parts Set και το Cool Shine Kit, με το πρώτο από αυτά να είναι ιδανικό για όσους ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν το αυτοκίνητό τους πιο «στριψολαίμικο» και το δεύτερο, αντίθετα, για όσους επιθυμούν μόνο κάποιες μικρές βελτιώσεις. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

To πακέτο Aero Parts Set περιλαμβάνει μοναδικό διαχύτη στον πρόβολο που ενσωματώνεται εύκολα στον προφυλακτήρα και δίνει στο αυτοκίνητο πιο μοναδική εμφάνιση. Στο πλάι, τα πλαστικά στους θόλους είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ πίσω, βλέπουμε επίσης ένα καινούριας σχεδίασης προφυλακτήρα.

Το Cool Shine Kit για την Corolla Cross περιλαμβάνει φινίρισμα από χρώμιο στην μπροστινή γρίλια, στους μικρούς αεραγωγούς στο πλάι, στους καθρέπτες, στα χερούλια των θυρών και στην πόρτα του πορτ-μπαγκάζ.

Μακρύς ο κατάλογος με τα επιπλέον αξεσουάρ
Aκόμα, η Modellista προσφέρει μια σειρά από άλλα καλούδια που δεν συμπεριλαμβάνονται στα δύο πακέτα αλλά βρίσκονται στον κατάλογο με τα αξεσουάρ. Η λίστα περιλαμβάνει 17 ιντσών μαύρες ή 18άρες ζάντες, σύστημα ήχου JBL, LED τρίτο φως, LED φώτα στις πόρτες, νέο πλαίσιο για την πινακίδα κ.α.

Όλα τα αξεσουάρ της Modellista είναι διαθέσιμα στις αντιπροσωπείες της Toyota στην Ιαπωνία.

Ποιος είπε ότι η Corolla δεν μπορεί να γίνει «κούκλα»;
Σπορτίφ διαχύτες, νέους προφυλακτήρες, φινίρισμα από χρώμιο και πολλά άλλα αξεσουάρ ετοίμασε η Modellista για την Corolla Cross.
Eσείς θα αλλάζατε την εμφάνιση του δικού σας αυτοκινήτου σε τόσο μεγάλο βαθμό ή είναι κάτι που το κάνουν μόνο οι «κάγκουρες»;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center