Μπροστά ένα νέο καπό με τέσσερις αεραγωγούς, δύο σε κάθε μεριά θα είναι επίσης παρών.

Το μοντέλο όπως φαίνεται θα χαρακτηρίζεται από μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Στη SEMA η Toyota GR Supra 3000GT Concept

1.573 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2019)

Στη φετινή Έκθεση SEMA θα δώσουν το παρών πολλές «άγριες» Toyota Supra, αλλά αυτή που αναμένεται να μαγνητίσει θα βλέμματα θα είναι η GR Supra 3000GT Concept της TRD.

Μάλιστα η Toyota Racing Development (TRD) έχει αρχίσει να δημοσιεύει τις πρώτες teaser εικόνες, αλλά και ένα teaser βίντεο προκειμένου να προϊδεάσει το κοινό της πριν την αποκάλυψη του αυτοκινήτου στις 5 Νοεμβρίου.
 
Δυστυχώς μη περιμένετε αυτή τη στιγμή να υπάρχουν πολλά στοιχεία, αφού η ιαπωνική φίρμα έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της μυστικοπάθειας. Ωστόσο τα teaser προσφέρουν μία πρώτη γεύση του μοντέλου, που όπως φαίνεται θα χαρακτηρίζεται από μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος. Μπροστά ένα νέο καπό με τέσσερις αεραγωγούς, δύο σε κάθε μεριά θα είναι επίσης παρών.
 
Εκτός από τα προαναφερόμενα στοιχεία θα πρέπει να περιμένουμε μια σημαντική αύξηση στο εύρος των φτερών, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, ειδικές για την περίσταση της έκθεσης και του μοντέλου ζάντες αλουμινίου, ενώ ελπίζουμε πως υπαρκτές θα είναι οι αναβαθμίσεις στον κινητήρα, την ανάρτηση και το σύστημα εξάτμισης.
 
Αναφορικά με τους ίππους δεν υπάρχει καμία πληροφορία, ως φήμη όμως έχει κυκλοφορήσει πως δεν αποκλείεται το μοντέλο να φτάνει ακόμα και τους 1.000 , ωστόσο μένει να φανεί, καθώς τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από τη φίρμα η οποία όπως προαναφέραμε κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τα στοιχεία της GR Supra 3000GT Concept.
 
Μέχρι να υπάρχει κάτι νεότερο ρίχτε μια ματιά στο teaser βίντεο που ακολουθεί. 
 

peugeot
citroen