Tο νέο Audi A3 Cabrio αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη, στην Φρανκφούρτη! (αποκλειστική- ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία)
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο Audi A3 Cabrio αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβρη, στην Φρανκφούρτη! (αποκλειστική- ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία)

Στην Φρανκφούρτη το νέο Audi A3 Cabrio

6.313 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2013)

Συνεχίζοντας την εξάπλωση της γκάμας της νέας γενιάς του Audi A3, το νέο A3 Cabrio αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας το νέο γερμανικό κάμπριο θα πρωτοσυστηθεί στο κοινό, τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη. Θα βασίζει τη σχεδίασή του φυσικά στο A3, ωστόσο από τη μια, οι μεγαλύτερες διαστάσεις του σε σχέση με το παρελθόν και από την άλλη, οι έντονες νευρώσεις που θα διατρέξουν το αμάξωμά του, θα μας φέρουν ένα πιο επιβλητικό μικρομεσαίο κάμπριο μοντέλο. 
Αυτό μας αποκαλύπτουν οι κατάσκοποί μας στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες του αυτοκινήτου, το οποίο μεταξύ άλλων θα παραμείνει πιστό στην υφασμάτινη οροφή, ωφελώντας το βάρος και την αποθήκευσή της.
Με τη νεότερη γενιά των TFSI και TDI κινητήρων
Όπως ακριβώς έχει συμβεί και στις υπόλοιπες εκδοχές του νέου Audi A3, το επόμενο Α3 Cabrio θα πατήσει πάνω στην καινούργια προσθιοκίνητη πλατφόρμα MQB του Ομίλου VW, ώστε να μειώσει το συνολικό του βάρους. 
Παράλληλα, θα λάβει και αυτό τη νεότερη γενιά των TFSI βενζινοκινητήρων 1,2 και 1,4 λίτρων του Ομίλου, αλλά και τον πιο «οικολογικό» 1,6 TDI πετρελαιοκινητήρα. 
Για πρώτη φορά στην ιστορία επίσης, θα υπάρξει στη γκάμα και έκδοση «S», με το νέο S3 Cabrio να κάνει το ντεμπούτο του το 2015. Ο κινητήρας του μοντέλου θα είναι ο ίδιος 2λιτρος TFSI του νέου Audi S3 με αυξημένη ισχύ 300 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green