• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Lamborghini ανακοίνωσε πως θα μας δείξει στις 4 Δεκεμβρίου την έκδοση παραγωγής της Urus. Ο τόπος συνάντησης είναι τα αρχηγεία της στο Sant`Agata Bolognese στην Μπολόνια της Ιταλίας.

Πάνε πέντε χρόνια από τότε που η Lamborghini μας παρουσίασε το Urus Concept (φωτό), ενώ έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια από τότε που σταμάτησε να φτιάχνει το LM002.

Στις 4 Δεκεμβρίου η Lamborghini Urus (+vid)

Διαβάστηκε από 1377 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2017

Όχι SUV αλλά SSUV (Super Sport Utility Vehicle) θα είναι η Lamborghini Urus όταν λανσαριστεί εμπορικά το 2018. Η Ιταλοί θα μας παρουσιάσουν την έκδοση παραγωγής της στις 4 Δεκεμβρίου και υπόσχονται να αλλάξουν το παιχνίδι…

 
Πάνε πέντε χρόνια από τότε που η Lamborghini μας παρουσίασε το Urus Concept, ενώ έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια από τότε που σταμάτησε να φτιάχνει το LM002. Η ιταλική φίρμα, αναμφισβήτητα, άργησε να φτιάξει το πρώτο της -όχι SUV- αλλά Super Sport Utility Vehicle, αλλά η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της.
 
Η Lamborghini, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα μας δείξει στις 4 Δεκεμβρίου την έκδοση παραγωγής της Urus. Ο τόπος συνάντησης είναι τα αρχηγεία της στο Sant`Agata Bolognese στην Μπολόνια της Ιταλίας. Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Η Lamborghini Urus ορίζει εκ νέου τις δυνατότητες, δημιουργώντας μια δική της κατηγορία. Επιδόσεις SUV που δεν έχουν υπάρξει πριν, πολυτέλεια και πολυχρηστικότητα, με το δυναμικό σχεδιαστικό DNA ενός super sports car της Lamborghini.».
   
Όταν με το καλό αρχίσει να διατίθεται μέσα στην επόμενη χρονιά, η Lamborghini Urus θα προστεθεί στον ανταγωνισμό μιας κατηγορίας που πρώτη άρχισε η Porsche Cayenne. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει προσελκύσει τις Bentley, Maserati και Jaguar, ενώ καθοδόν είναι και οι προτάσεις των Rolls-Royce, Aston Martin και Ferrari. Οπότε η Urus για να επιβιώσει εμπορικά θα πρέπει να είναι η πιο γρήγορη (και ακριβή) του ιδιαίτερου αυτού ανταγωνισμού. Περισσότερα σύντομα…

Tags: LAMBORGHINI, Urus
 

LAMBORGHINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα