Tο παρατσούκλι «Rambo-Lambo» έχει δοθεί στο πρώτο SUV της Lamborghini.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο παρατσούκλι «Rambo-Lambo» έχει δοθεί στο πρώτο SUV της Lamborghini.

Αναβίωση της Rambo-Lambo

3.308 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2016)

Όσο η Lamborghini κοιτάζει προς το μέλλον για το μοντέλο παραγωγής του Urus, κάποιοι φαίνεται να θυμούνται το παρελθόν της, με την ανακατασκευή του πρώτου SUV που είχε βγάλει στην παραγωγή.

Κατασκευαζόταν από το 1986 μέχρι το 1992 και διατέθηκε σε μόλις 301 μονάδες, κάτι που το κάνει να παραμένει από τις πιο σπάνιες Lamborghini. Απέκτησε το παρατσούκλι «Rambo-Lambo» όχι άδικα κρίνοντας από το παρουσιαστικό του μοντέλου.
Μετά την ανακατασκευή του, η οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη κράτησε πέντε χρόνια, έφτασε η ώρα να βγει στο σφυρί. Είναι μοντέλο του 1990 και μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια ανακατασκευής, δέχτηκε πλήθος αισθητικών και μηχανικών παρεμβάσεων. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, το SUV της Lamborghini, πλέον κρύβει κάτω από το καπό του τον V12 κινητήρα που έχει πάρει δάνειο από την Lamborghini Diablo. Κάπως έτσι δικαιολογεί και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας που αγγίζει τις 397.000 ευρώ
Βέβαια, πάντα κατά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη, η ανακατασκευή έχει στοιχίσει περί τις 287.000 ευρώ, ενώ το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι το οδόμετρο του LM002 έχει γράψει μόλις 19.267 χλμ. 
Το μαύρο χρώμα δεσπόζει σε εσωτερικό και εξωτερικό, ενώ εξοπλίζεται και με αρκετά καλούδια από τον ιδιοκτήτη. Μεγάλη εργαλειοθήκη στην καρότσα, αυθεντικά κλειδιά, 2 εγκεφάλους OEM, στερεοφωνικό σύστημα Alpine με Bluetooth, αυθεντικά πατάκια της Lamborghini και άλλα πολλά. Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο ebay

Μαύρο χρώμα σε εξωτερικό και εσωτερικό για την LM002.

Μαύρο χρώμα σε εξωτερικό και εσωτερικό για την LM002.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL