Tο νέο RS7 Sportback θα έχει ευρύτερα φτερά που θα φιλοξενούν τις ζάντες 20 και 21 ιντσών.

Tο παρόν δίνουν τα LED φωτιστικά σώματα και οι οβάλ απολήξεις τους συστήματος εξάτμισης.

Στο δρόμο το Audi RS7 Sportback

1.660 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2018)

Μπορεί ακόμα να εκκρεμεί η παρουσίαση του νέου Audi S7, ωστόσο παράλληλα με την εξέλιξή του οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας εργάζονται πάνω στην κατασκευή του νέου RS7 Sportback.

Πριν από λίγο καιρό το εν λόγω μοντέλο μας είχε απασχολήσει, όταν εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμαστικούς γύρους στη πίστα του Nurburgring, έχοντας περιορίσει το καμουφλάζ μόνο σε συγκεκριμένα μέρη, ωστόσο η λήψη γίνονταν από μακρινή απόσταση.
 
Σήμερα ήρθαν στην επιφάνεια κατασκοπευτικές εικόνες του επερχόμενου μοντέλου, οι οποίες είναι προφανώς παλαιότερες, καθώς το μοντέλο καλύπτεται από πλήρες καμουφλάζ, ωστόσο η λήψη έχει γίνει από κοντινή απόσπαση δίνοντας μας μία καλύτερη γενική εικόνα. Από αυτές γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως το νέο RS7 Sportback θα έχει ευρύτερα φτερά που θα φιλοξενούν τις ζάντες 20 και 21 ιντσών, ενώ μεγαλύτεροι είναι και οι ενσωματωμένοι τριγωνικοί αεραγωγοί.
 
Επιπλέον το παρόν δίνουν τα LED φωτιστικά σώματα και οι οβάλ απολήξεις τους συστήματος εξάτμισης, που όπως έχουμε διαπιστώσει προσφέρουν ένα πολύ όμορφο ήχο.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα ο twin-turbo 4,0 λίτρων V8 που έχει και η Porsche Panamera Turbo, βρίσκεται κάτω από το καπό με τις φήμες να λένε πως η ισχύς φτάνει τα 650 άλογα. Μαζί θα βρίσκονται ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων S-Tronic και το σύστημα τετρακίνησης quattro. Από κει και πέρα μία υβριδική έκδοση του μοντέλου είναι πολύ πιθανή. Σε αυτή θα εφαρμοστεί το σύστημα κίνησης της Panamera Turbo S E-Hybrid και ούτε λίγο ούτε πολύ θα προσφέρει 700 ίππους.
 
Το ολοκαίνουργιο Audi RS7 Sportback θα κάνει όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του στις αρχές του επόμενου έτους - ενδεχομένως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης - προτού τεθεί προς πώληση πριν από το τέλος του 2019.

ELASTIKA 2024
OPEL