Στο Ring το Audi RS7 Sportback.

Στο Ring το Audi RS7 Sportback (+vid)

2.226 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2018)

Καθώς περιμένουμε να δούμε και επίσημα το νέο Audi S7, η έκπληξη έγινε και το επερχόμενο RS7 Sportback έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης δοκιμών.

Με το καμουφλάζ να περιορίζεται αποκλειστικά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, τις οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης  να τραβούν το μάτι και τις καμάρες των φτερών να έχουν διευρυνθεί, όλα αυτά συνηγορούν πως το αυτοκίνητο που βλέπουμε να σαρώνει την πίστα του Nürburgring είναι το ισχυρό RS7 Sportback.
 
Εκτός από την εικόνα, έχουμε και ήχο ο οποίος προέρχεται από τον twin-turbo 4,0 λίτρων V8 μηχανικό σύνολο που «δανείστηκε» από την Porsche Panamera Turbo. Σύμφωνα με τις φήμες η ισχύς που θα προέρχεται από το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα ανέρχεται στους 650 ίππους, ωστόσο το «κερασάκι στην τούρτα» θα είναι η υβριδική έκδοση του μοντέλου. Σε αυτή θα εφαρμοστεί το σύστημα κίνησης της Panamera Turbo S E-Hybrid και ούτε λίγο ούτε πολύ θα προσφέρει 700 ίππους.
Αναμένουμε ότι το RS7 Sportback θα φτάσει κάποια στιγμή το επόμενο έτος, μετά την επίσημη εμφάνιση του προαναφερθέντος S7, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα μεγάλο εκθεσιακό γεγονός μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στο παρακάτω βίντεο.
 

home pro
test center