2 φωτογραφίες »

Η εικόνες είναι ανεξάρτητες της smart και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Σχέδια προαναγγέλλουν το SUV της smart

2.255 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Η smart ετοιμάζεται να κατασκευάσει το πρώτο της SUV μοντέλο και ανεξάρτητα σχέδια μας δίνουν μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε από αυτό.


Πριν από λίγες μόλις ημέρες ο αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων της smart, Daniel Lescow παραχώρησε δηλώσεις σε ξένα Μέσα ενημέρωσης. Σε αυτές γνωστοποιούσε ότι το πρώτο μικρό SUV θα κατασκευαστεί στην Sustainable Experience Architecture πλατφόρμα της Geely, που θα υποστηρίξει επίσης πολλά αυτοκίνητα από τις εταιρείες που ανήκουν στον κινεζικό κολοσσό.
 
Σήμερα ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δώσουν μία πρώτη ιδέα για την εξωτερική εμφάνιση που πρόκειται να έχει το πρώτο SUV στην ιστορία της smart. Σε αυτές βλέπουμε πως το εμπρόσθιο μέρος διατηρεί το χαρακτηριστικό «πρόσωπο» των smart, ωστόσο το γεγονός πως το συνολικό μέγεθος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί, αποτέλεσε την αιτία και για την μεγέθυνση των χαρακτηριστικών. Το smart SUV θα διαθέτει τέσσερις πόρτες και ζάντες αεροδυναμικά σχεδιασμένες, ενώ το πίσω μέρος θα παρουσιαστεί πιο ογκώδες.
 
Θυμίζουμε πως το μικρό SUV θα διατίθεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, χωρίς ωστόσο να έχεουν διαρρεύσει οι προδιαγραφές του. Η φημολογία υποστηρίζει πως η αυτονομία του θα κυμαίνεται περίπου στα 320 χιλιόμετρα, ενώ γνωρίζουμε πως εκτός από τις μεγαλύτερες διαστάσεις, τα νέα αυτοκίνητα της smart θα εμφανίσουν και νέα πρότυπα συνδεσιμότητας,  που περιλαμβάνουν ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air) και μερικώς αυτοματοποιημένα συστήματα οδήγησης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στις πρόσφατές δηλώσεις που έκανε Daniel Lescow, υπογράμμισε πως μετά το πρώτο smart SUV, θα ακολουθήσει τουλάχιστον ακόμα ένα νέο μοντέλο που θα βασισμένο στην Sustainable Experience Architecture πλατφόρμα της Geely και πιθανότατα θα είναι και αυτό SUV.      

peugeot
citroen