Τελειώσαμε τώρα με την μάστιγα των μεταχειρισμένων ελαστικών;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τελειώσαμε τώρα με την μάστιγα των μεταχειρισμένων ελαστικών;

2.862 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2023)

Πόσα λεφτά γλιτώνεις με ένα σετ μεταχειρισμένα ελαστικά; Είναι η διαφορά τόση που να αξίζει όλα όσα θυσιάζεις σε ασφάλεια στο δρόμο για σένα και τους γύρω σου; Ή μήπως όχι πια;

Έχεις παλιό αμάξι, πρέπει να έχεις και παλιά λάστιχα; Όχι!

Όταν η κρίση ήταν στα χειρότερά της και τα ΑΤΜ έδιναν μόνο 60 ευρώ τη μέρα, αν ήσουν τυχερός να έχεις έστω και αυτά στην τράπεζα, τα μεταχειρισμένα λάστιχα ήρθαν ως μια κάποια λύση. Όταν είχες να διαλέξεις ανάμεσα στα λινά των παλιών σου ελαστικών ή να πηγαίνεις με τις ζάντες, ένα οποιοδήποτε λάστιχο με υποτυπώδες πέλμα ήταν σαφώς καλύτερο, και ας ήταν ότι νάΆναι. Αν αυτό το ότι νάΆναι ήταν και από γνωστό κατασκευαστή, ξαφνικά το μεταχειρισμένο ελαστικό ακουγόταν κελεπούρι. Δεν ήταν.

Δεν είναι πολλοί αυτοί που πετάνε καινούργια λάστιχα. Ούτε οι εταιρείες λήζινγκ της Ευρώπης που τα αλλάζουν ούτως ή άλλως κάθε 20 μήνες στους στόλους τους τα αλλάζουν ενώ είναι ακόμη καινούργια. Ναι, κάποια θα είναι, αλλά στην άσφαλτο των δρόμων της Ευρώπης, 20 μήνες, και μάλιστα σε αυτοκίνητα λήζινγκ που «γράφουν» χιλιόμετρα, είναι αρκετά για να χάσει το πέλμα το βάθος που το κάνει νόμιμο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto