Κάψανε λιγότερο από diesel

Το εσωτερικό του Renegade είναι ποιοτικό, με καλή συναρμογή και διαθέτει αρκετές θήκες για τα μικροαντικείμενά σας.

Εσωτερικό - Χώροι: Μοντέρνο κι άνετο

32.960 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/10/2015

Στο ίδιο σχεδιαστικό τέμπο είναι και το εσωτερικό του Renegade, το οποίο αποτελείται από καλής ποιότητας υλικά, με τη συναρμογή να κινείται σε υψηλά επίπεδα. Το πάνω μέρος του ταμπλό είναι μαλακό, ενώ ακριβώς πάνω από την οθόνη του infotainment γράφει «Since 1941» για να σου θυμίζει τη μακρά ιστορία του ονόματος. 


Σε ότι αφορά τη θέση οδήγησης, αυτή διαθέτει πλήθος ρυθμίσεων και ακόμα και ο πιο περίεργος θα βρει αυτήν που τον βολεύει, ενώ και η ορατότητα είναι πολύ καλή. Σε καλό σημείο βρίσκεται η πρακτικότητα, αλλά και η εργονομία του εσωτερικού, τόσο γιατί υπάρχουν αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, όσο και λόγω του γεγονότος πως τα χειριστήρια του infotainment, αλλά και του κλιματισμού είναι ακριβώς εκεί που τα περιμένεις. 

Οι προσφερόμενοι χώροι για τους επιβάτες είναι πολύ καλοί, μιας και υπάρχει άπλα για το κεφάλι και τα πόδια τους, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι 351 λίτρα. 

 
 • ΓΙΩΡΓΟΣ-TS-192HP

  Ενα FIAT που παει παντου! ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ!

    7
 • mimiko

  6.9 δεν καίει ούτε σε κατήφορο. κατα τα άλλα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε με αυτόματο κιβώτιο, τετρακίνηση και 1600άρη diesel

    6
 • T.V.

  Γιατί δεν βγάζουν και το 1600 πετρέλαιο με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο ? Γιατί δηλαδή να παραχωρούν έδαφος στο νέο Vitara ?

    5
 • Antonis Lafaras

  Οχι δεν έχει...το εχω παραγγείλει!!!

    1
 • Jalisco

  Το γεγονός ότι κατασκευάζεται από την Φίατ αντί για την Τζίπ (Κράισλερ) μάλλον είναι θετικό για το κόστος συντήρησης και αξιοπιστία (αν και μάλλον στο ίδιο εργοστάσιο, Μέξικο, θα παράγονται). Από την άλλη, η τιμή είναι 100% Τζίπ και δεδομένου ότι -με εξαίρεση τη μάσκα- μοιάζει πιο πολύ με Φίατ (ειδικά στο εσωτερικό), δύσκολα θα προχωρήσει εμπορικά.

    1
 • FaniSporty

  Προς AutoΤρίτη: Η συγκεκριμένη έκδοση έχει κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων;

    1