Νεανική εικόνα στην καλά εξοπλισμένη και πρακτική καμπίνα του Nissan Micra, που πλέον διαθέτει βελτιωμένο φινίρισμα.

Εσωτερικό-Χώροι

126.826 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2015

Στο εσωτερικό του Micra, η απλότητα συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά κάποιες αλλαγές βελτίωσαν την εικόνα στο φινίρισμα. Έτσι υπάρχει νέα κεντρική κονσόλα σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα (στην έκδοση δοκιμής) και νέες πιο ποιοτικές υφασμάτινες επενδύσεις. 


Παράλληλα υπάρχουν νέα γραφικά στον πίνακα οργάνων, νέοι αεραγωγοί στην κεντρική κονσόλα και επιλογέας με διάκοσμο σε ασημί απόχρωση. Στο δια ταύτα, η συνολική εικόνα έχει βελτιωθεί, αλλά παραμένει εμφανής η προσπάθεια διατήρησης του κόστους χαμηλά. Ωστόσο, τα πάντα είναι γεροδεμένα και υπάρχουν αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα και ποτηροθήκες, ενώ πόντους στο καλάθι της πρακτικότητας βάζει και το διπλό ντουλαπάκι στη μεριά του συνοδηγού. 

Για τα μοντέλα, που διαθέτουν, το σύστημα πλοήγησης και επικοινωνίας NissanConnect, υπάρχει πλέον μεγαλύτερη οθόνη αφής 5,8 ιντσών με επιχρωμιωμένα χειριστήρια.

Πιο εύκολο φόρτωμα του πορτ μπαγκάζ
Καμία αλλαγή δεν είχαμε σχετικά με την ευρυχωρία της καμπίνας, όπου ακόμα και οι πίσω επιβάτες έχουν ικανοποιητικό αέρα για τα γόνατα και τα κεφάλια τους. Ο χώρος αποσκευών παρέμεινε στα 265 λτ., αλλά ένα νέο κατώφλι στην πίσω πόρτα έκανε πιο εύκολη τη φόρτωση.

Tags: NISSAN MICRA