Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τα 30 καυτά μοντέλα τα οποία αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο φαντασμαγορικό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τα 30 καυτά μοντέλα τα οποία αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο φαντασμαγορικό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Τι θα δούμε στη Γενεύη

3.282 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2015)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη, σας παρουσιάζουμε όλα τα «καυτά» μοντέλα τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στην 85η έκθεση της Γενεύης.

Σε αυτό το τεύχος σας παρουσιάζουμε τα 30 καυτά μοντέλα τα οποία αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο φαντασμαγορικό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Ως δείχνουν τα δεδομένα τα Supercars και τα SUV αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές της φετινής έκθεσης. Δοκιμάζουμε το νέο Ford Mondeo 1,6 TDCi, το οποίο μας έρχεται πιο hi-tech, πιο άνετο και άκρως πολυτελές. Οδηγούμε το νέο Hyundai i20 στην 2η γενιά του με τον νέο turbo κινητήρα των 1.000 κ.εκ. και των 120 ίππων το οποίο είναι πιο άνετο και αρκετά πιο ποιοτικό. 
Επιπλέον οδηγούμε το νέο Suzuki Vitara το οποίο ακολουθεί την crossover λογική, αλλά δεν ενσωματώνει τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα των προηγούμενων γενιών του. 
Ακόμα, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον νέο κινητήρα της Opel των 1,6 CDTi με τους 136 ίππους και πως αυτός αποδίδει στο Opel Mokka.Αλήθεια, diesel ή υβριδικό στα 16.000 ευρώ; Toyota Yaris HSD ή VW Polo Bluemotion; Και τα δυο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Δεν καίνε τίποτε, βασιζόμενα σε δυο διαφορετικές φιλοσοφίες κίνησης. Συγκρίνουμε τις δυο hi-tech εκδόσεις των συγκεκριμένων μοντέλων για να πάρουμε την απάντηση που θέλουμε…
Επιπλέον μην χάσετε την EXTRA έκδοση 52 σελίδων, μαζί με το τεύχος στην ίδια τιμή (1,5 ευρώ) με όλες τις νέες τάσεις και τα μυστικά της αεριοκίνησης, αλλά και με προτάσεις αγοράς. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda