Το Audi Α1 Allstreet κάνει στην άκρη το A1 Citycarver
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi Α1 Allstreet κάνει στην άκρη το A1 Citycarver

4.765 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2022)

Νέα ονομασία απέκτησε το A1 Citycarver, με την Audi να ανακοινώνει πως το μοντέλο θα συνεχίσει να προσφέρεται με το όνομα Α1 Allstreet.

Άμεση ισχύ η αλλαγή ονόματος

Πριν από περίπου τρία χρόνια η Audi είχε παρουσιάσει την crossover εκδοχή του A1 Sportback, μέσω του A1 Citycarver. Σήμερα η γερμανική μάρκα ανακοίνωσε πως το μοντέλο θα συνεχίσει να προσφέρεται, ωστόσο αποκτά νέο όνομα καθώς στο εξής, θα λέγεται Allstreet. Η μάρκα δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι την ώθησε να αναθεωρήσει το ψευδώνυμο, αλλά γνωρίζουμε ότι η αλλαγή του ονόματος έχει άμεση ισχύ.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παραμένουν αμετάβλητες οι τιμές

Από κει και πέρα το «περιπετειώδες» A1 δεν λαμβάνει άλλες τροποποιήσεις καθώς μεταφέρει τα κινητήρια σύνολα, τα επίπεδα εξοπλισμού και όλες τις επιλογές του Citycarver. Επίσης, δεν υπάρχει και κάποια αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η μάρκα, τουλάχιστον για την αγορά της Γερμανίας, όπου το μοντέλο ξεκινάει από 23.200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μοτέρ

Στη Γερμανία το Α1 Allstreet θα πωλείται με έναν 3κύλιδνρο τούρμπο κινητήρα 1,0 λίτρου σε δύο εκδόσεις «25 TFSI» και «30 TFSI» (95 ίππους και 175 Nm ροπής και 110 ίππους με 200 Nm ροπής, αντίστοιχα), είτε με τον 1.500άρη TFSI των 150 ίππων, που εξοπλίζει το υπάρχον Α1 Citycarver στην ελληνική αγορά αυτή τη στιγμή. Στην Ελλάδα ο 1.500άρης TFSI του A1 Citycarver συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο S tronic.  

Ξαναβαφτίστηκε!
-Με νέο όνομα θα συνεχίσει την πορεία του το A1 Citycarver που θα λέγεται πλέον Α1 Allstreet.
-Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μοτέρ.
-Διατηρεί αμετάβλητες τις τιμές του.
Προς τι η αλλαγή ονομασίας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center