Το νέο Buick GL6 στηρίζεται στην πλατφόρμα του Opel Zafira Tourer, μια απόφαση που πάρθηκε πριν η GM πουλήσει τις Opel/Vauxhall στον όμιλο PSA.

Το Buick GL6 της Κίνας

2.105 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2017)

Παίρνοντας ως βάση το Opel Zafira Tourer, η General Motors φτιάχνει για την αγορά της Κίνας ένα ακόμα MPV, το ολοκαίνουργιο Buick GL6. Ας το γνωρίσουμε…

Η General Motors διευρύνει τη γκάμα μοντέλων της στην κινέζικη αγορά, λανσάροντας ένα ακόμα MPV, το Buick GL6. Πρόκειται για τον μικρότερο «αδελφό» του επιτυχημένου GL8, το οποίο έκανε ντεμπούτο πέρσι.
 
Εξωτερικά, το GL6 μοιάζει αρκετά με το Buick GL8, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει διαμόρφωση 2+2+2 θέσεων. Η εταιρεία υπόσχεται υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας χάρη στο μεταξόνιο των 2.796 χλστ., ενώ όλα τα καθίσματα είναι ανεξάρτητα και έχουν υποβραχιόνια.
   
Επιπλέον, τα καθίσματα μπορούν να συρθούν εμπρός – πίσω κατά 210 χλστ., ενώ η γωνία από τα προσκέφαλα ρυθμίζεται μέχρι και 30 μοίρες. Οι θέσεις της 2ης και 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν, ενώ εκείνες της τελευταίας σειράς είναι κατάλληλα και για ενήλικες.
 
Το νέο Buick GL6 στηρίζεται στην πλατφόρμα του Opel Zafira Tourer, μια απόφαση που πάρθηκε πριν η GM πουλήσει τις Opel/Vauxhall στον όμιλο PSA. Για την κίνησή του λέγεται πως είναι υπεύθυνο ένα turbo σύνολο βενζίνης 1,3 λτ. απόδοσης 156 ίππων.

Mercedes
skoda