Το Opel Insignia θα μεταμορφωθεί σε SUV το 2024

Το Opel Insignia θα μεταμορφωθεί σε SUV το 2024

3.172 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Το Opel Insignia φαίνεται πως θα μεταμορφωθεί σε crossover/SUV το 2024, όταν δηλαδή έρθει η ώρα για να φέρει στην αγορά η γερμανική μάρκα τη νέα γενιά του μοντέλου.

Γίνεται SUV το 2024 το Opel Insignia

To Opel Insignia ανανεώθηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια και συνεχίζει να πωλείται σε Ευρώπη και σε Κίνα, αποτελώντας μια επιλογή σε όσους επιθυμούν ένα μακρύ σεντάν για να μεταφέρουν την οικογένειά τους. Το μοντέλο θα συνεχίσει να πωλείται σε αυτή την μορφή για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, το επόμενης γενιάς Insignia θα αλλάξει ριζικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα είναι πιο ευρύχωρο και θα έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος

Σύμφωνα με το AutoExpress, το επόμενο Insignia δεν θα είναι σεντάν αλλά μεταμορφωθεί σε crossover, υιοθετώντας μάλιστα χαρακτηριστικά από πολυμορφικά μοντέλα. Το νέο Insignia, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες θα προσφέρει περισσότερους χώρους στους επιβάτες, θα έχει μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και θα προσφέρει στον οδηγό την δυνατότητα να κάθεται πιο ψηλά, κάνοντας έτσι την οδήγηση μέσα στην πόλη ευκολότερη.

Ήπια υβριδικό, Plug-in και αμιγώς ηλεκτρικό

Το Insignia SUV θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την eMVP πλατφόρμα που θα υιοθετήσουν επίσης τα επόμενα Peugeot 3008 και 5008. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα είναι πολύ πιθανό να δούμε το Insignia να λαμβάνει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με διαφορετικές επιλογές σε μπαταρία και αυτονομία που θα μπορούσε να φτάνει ακόμη και τα 650 χιλιόμετρα. Η ισχύς του ηλεκτρικού Insignia θα ξεκινάει από 140 και θα φτάνει ακόμη και τα 340 άλογα. 

Η αρχιτεκτονική eMVP είναι μια εξελιγμένη έκδοση της EMP2 πλατφόρμας, κάτι που σημαίνει πως θα επέτρεπε στην Opel να προσφέρει το νέο Insignia και με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα δούμε αμιγώς βενζινοκίνητες ή πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, αφού το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθούν θερμικά μοτέρ για την υποστήριξη των Plug-in υβριδικών συστημάτων ή σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία.

Τελειώνει το Insignia σεντάν, έρχεται το Insiginia SUV
- Πιο ευρύχωρο και με μεγάλη απόσταση από το έδαφος
- Πάνω στην πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει το επόμενο Peugeot 3008
- Ήπια υβριδικό, Plug-in αλλά και αμιγώς ηλεκτρικό
Συμφωνείτε με την μεταμόρφωση του Insignia σε SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto