Το Opel OnStar στο δρόμο (+video)

6.809 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2017)

Δοκιμάσαμε και βιντεοσκοπήσαμε πως λειτουργεί το σύστημα OnStar της Opel στο δρόμο. Live διαγνωστικός έλεγχος, εντοπισμός σημείων ενδιαφέροντος και άλλες πολλές λειτουργίες! Δείτε τις όλες στο video...

Δείτε στο παραπάνω video πόσο εύκολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα OnStar της Opel.

Με την υπηρεσία OnStar, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ο οδηγός μπορεί να συνομιλήσει με έναν ειδικό σύμβουλο της υπηρεσίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Οι κύριες λειτουργίες της υπηρεσίας είναι οι εξής:

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  • Σε περίπτωση ατυχήματος που προκαλεί ενεργοποίηση των αερόσακων και εφόσον δεν απαντηθεί τηλεφωνική κλήση του συστήματος προς τον χρήστη του αυτοκινήτου, στέλνεται αυτόματα βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος (ασθενοφόρο).
  • Σε περίπτωση κλοπής, το OnStar εντοπίζει το όχημα.
  • Τηλεχειρισμός του οχήματος από το smartphone, μέσω ειδικού app.
  • Ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει ανά πάσα στιγμή με κάποιον σύμβουλο και να ζητήσει οδηγίες για κάποιο προορισμό ή π.χ. το κοντινότερο πρατήριο καυσίμων. Ο Σύμβουλος στέλνει απευθείας το ζητούμενο σημείο ως προορισμό στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου.
  • Το σύστημα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διενεργήσει διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος (πίεση ελαστικών, κατάσταση αερόσακων, ηλεκτρονικά βοηθήματα κ.λπ.) και να ενημερώσει ανάλογα τον οδηγό.
Το OnStar διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό για 5 χρόνια για κάποια μοντέλα, όπως στο Astra και σε κάποια άλλα στον στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων πλην της βασικής. Περίπου το 50% όλων των νέων μοντέλων Opel είναι τώρα εφοδιασμένα με σύστημα OnStar.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN