Τις πρώτες επίσημες εικόνες του πρωτότυπου QX Inspiration δημοσίευσε η Infiniti.

Η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως το εν λόγω crossover αντιπροσωπεύει τα σχέδιά της για ηλεκτροκίνητα οχήματα προσανατολισμένα στην απόδοση.

Έδειξε το QX Inspiration η Infiniti

4.101 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του πρωτότυπου QX Inspiration δημοσίευσε η Infiniti, λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου στο Διεθνές Auto Show της Βορείου Αμερικής που θα πραγματοποιηθεί στο Ντιτρόιτ.

Η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως το εν λόγω crossover αντιπροσωπεύει τα σχέδιά της για ηλεκτροκίνητα οχήματα προσανατολισμένα στην απόδοση, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την προεπισκόπηση του μέλλοντος της εταιρείας, που είναι βασισμένο στον ηλεκτρισμό. Επιπλέον, το QX Inspiration εισάγει μια ενημερωμένη γλώσσα σχεδίασης, που εμφανίζεται και στο πρωτότυπο Q Inspiration, η οποία θα επηρεάσει τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα παραγωγής της μάρκας.
 
Όπως βλέπουμε το μοντέλο έχει ενιαίο σχεδιασμό, καθώς από τη στιγμή που πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δεν έχει ανάγκη μεγάλες εισόδους αέρα. Από κει και πέρα τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, αλλά κυρίως το φωτιζόμενο σήμα και το όνομα της μάρκας στο εμπρόσθιο μέρος, είναι δύο ακόμα στοιχεία που ενημερώνουν πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Το νέο concept υποστηρίζεται από μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά οχήματα που υποστηρίζει την προγραμματισμένη ώθηση της ηλεκτροκίνησης από την Infiniti, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2021. Επιπλέον ο Ιάπωνας κατασκευαστής υπογραμμίζει πως η νέα γενιά αρχιτεκτονικών για ηλεκτρικά οχήματα επιτρέπει τη δημιουργία «εσωτερικών χώρων σαν σαλόνι».
 
Το Infiniti QX Inspiration concept θα αποκαλυφθεί πλήρως στο Ντιτρόιτ στην Έκθεση NAIAS στις 14 Ιανουαρίου.    

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen