To τζάκι την οθόνης infotainment.

To «Romance Mode» της Τesla

1.722 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Mε μια ειδική λειτουργία για τα ρομαντικά ζευγαράκια μπορούν να εξοπλιστούν τα μοντέλα της Tesla. Διαβάστε τι κάνει.

Μετά την λειτουργία Sentry Mode, η Tesla παρουσίασε και το «Romance Mode» που είναι ήδη διαθέσιμο για τα μοντέλα Model 3, Model S και Model X ήδη από το περασμένο Δεκέμβριο.
 
Η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα συγκεκριμένο κουμπί στην οθόνη του συστήματος  infotainment των αυτοκινήτων και αμέσως μετά την έναρξη της, εμφανίζεται στο πάνελ μια εικόνα από… τζάκι. Παράλληλα, το αυτοκίνητο «παίζει» αυτόματα ρομαντική μουσική του Marvin Gaye ενώ το σύστημα κλιματισμού αυξάνει την θερμοκρασία στην καμπίνα. Η λειτουργία αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο.

Η μάρκα θεωρεί πως τέτοιου είδους modes μπορούν να της δώσουν το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αξίζει να σημειωθεί πως τέτοια τεχνολογικά συστήματα αναπτύχθηκαν από την αμερικανική εταιρεία ύστερα από προτάσεις των πελατών της, ενώ η φίρμα έχει προβλέψει να πραγματοποιούνται συχνά οι απαραίτητες αναβαθμίσεις του συστήματος ψυχαγωγίας, ώστε τέτοιου είδους λειτουργίες να εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα.
 

AUTOFIT PASXA
4green