oι κατασκευαστές έχει κάνει εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα.

h Hennessey θα προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές τιμονιού στους πελάτες της.

Το εσωτερικό της Venom F5

2.146 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2017)

Την αρχή έκανε μια teaser εικόνα που έδειχνε ένα μέρος του ταμπλό, μόλις εχθές παρουσιάστηκε μια δεύτερη εικόνα που μας αποκάλυπτε το τιμόνι, πλέον είμαστε σε θέση να έχουμε πλήρη εικόνα για το εσωτερικό της νέας Hennessey Venom F5.

Την πλήρη αποκάλυψη του εσωτερικού της νέας Venom F5 πραγματοποίησε η Hennessey δίνοντας στη δημοσιότητα εικόνες που αποκαλύπτουν ολοκληρωτικά την καμπίνα του νέου μοντέλου.
 
Όπως μπορούμε να δούμε οι κατασκευαστές έχει κάνει εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε όλο το μήκος και το πλάτος του ταμπλό, στα πλαϊνά μέρη των θυρών, όπως και στις κολόνες του αυτοκινήτου.
Από κει και πέρα δύο bucket καθίσματα έχουν τοποθετηθεί για τους επιβάτες, οι οποίοι έρχονται πρόσωπο με μια οθόνη, που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά και ένα τρίο αεραγωγών τα οποίο έχει παρόμοιο σχηματισμό με τις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Τέλος σε ότι αφορά το τιμόνι η Hennessey θα προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές στους πελάτες της. Η πρώτη αφορά ένα τιμόνι το οποίο φέρει ενσωματωμένη μια οθόνη που αντικαθιστά των πίνακα οργάνων,  ενώ υπάρχει και η επιλογή ενός πιο απλού τιμονιού που συνδέεται με το ψηφιακό σύστημα οργάνων.   

Mercedes
KIA