Την επίσημη αποκάλυψη της πιο ισχυρής έκδοσης του νέου 308 αποφάσισε να κάνει η Peugeot στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την επίσημη αποκάλυψη της πιο ισχυρής έκδοσης του νέου 308 αποφάσισε να κάνει η Peugeot στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το ισχυρότερο Peugeot 308

7.833 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2013)

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Peugeot 308 R Concept δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο ντεμπούτο τού πιο ισχυρού 308 στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Την επίσημη αποκάλυψη της πιο ισχυρής έκδοσης του νέου 308 αποφάσισε να κάνει η Peugeot στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Από ξένες ιστοσελίδες αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου 308 R Concept, το οποίο περιλαμβάνει ένα άκρως επιθετικό «κουστούμι» με μεγάλους αεραγωγούς στο εμπρόσθιο τμήμα του γαλλικού μικρομεσαίου μοντέλου. 
Αξιοσημείωτη είναι βέβαια η έντονη διχρωμία του πρωτότυπου, αφού το εμπρός μέρος είναι βαμμένο σε κόκκινο χρωματισμό, ενώ το πίσω σε μαύρο. Το ύψος του αμαξώματος έχει μειωθεί σε σχέση με το «απλό» 308, ενώ πατάει επάνω σε εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος. Στο πίσω μέρος δεσπόζουν η διπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής και η διακριτική αεροτομή οροφής.
Κάτω από το καπό του προτύπου 308 R, χωρίς να έχει ακόμα ανακοινωθεί κάτι επίσημα, το πιο λογικό είναι να δούμε το υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο των 1,6 λτ. THP από το RCZ-R. Το ισχυρό γαλλικό μικρομεσαίο είναι πιθανό να αποδίδει 270 ίππους στις 6.000 στρ./λεπτό και 330 Nm ροπής στις 1.900 στρ./λεπτό. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζουμε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto