• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H γαλλική εταιρία θέλει να δείξει πως θα μπορούσε να είναι η Formula 1 σε 10 χρόνια από τώρα.

Το μονοθέσιο του 2027;

Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2017

Mε εμπειρία δεκαετιών στους αγώνες της F1 η Renault θα παρουσιάσει στη Σανγκάη την εκδοχή της για τα μονοθέσια του 2027. Ποιος παγκόσμιος πρωταθλητής θα παρουσιάσει το RS 2027 Vision Concept;

 
Η Renault διαγωνίζεται στην Formula 1 σχεδόν για 40 χρόνια και αυτό το γεγονός της δίνει μια πληθωρική εικόνα στην πρόοδο του αθλήματος. Στοχεύει λοιπόν στο επόμενο βήμα με το νέο RS 2027 Vision concept.

Mέσα από αυτήν την εικόνα teaser, η γαλλική εταιρία θέλει να δείξει πως θα μπορούσε να είναι η Formula 1 σε 10 χρόνια από τώρα. Η σχεδίαση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι βασισμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του οδηγού ενώ παράλληλα ενσωματώνει νέες τεχνολογίες που μπορούν να μεταφερθούν από τα αγωνιστικά μονοθέσια στα αυτοκίνητα δρόμου.
 
Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες από τη Renault αυτή τη στιγμή αλλά έτσι και αλλιώς το concept θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης στις 19 Απριλίου από το αφεντικό της Renault Sport, Cyril Abiteboul και τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Alain Prost.
 

Tags: RENAULT, RENAULT, F1