• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Geoffrey Garitey παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Amarok.

Το νέο VW Amarok;

Διαβάστηκε από 4217 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2018
 

Tην δική του πρόταση για το νέο Amarok παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής, λαμβάνοντας έμπνευση από το νέο Touareg. Πώς σας φαίνεται;

Μπορεί το VW Amarok να λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2010 και τα επόμενα χρόνια να έλαβε νέα μοτέρ και ένα μικρό φρεσκάρισμα, ωστόσο η νέα του γενιά φαίνεται πως είναι προ των πυλών ώστε ο γερμανικός κολοσσός να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρείες στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των pick-up.

O ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Geoffrey Garitey παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Amarok, παίρνοντας σημαντική έμπνευση από το νέο Touareg που μόλις παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, το pick-up στη νέα του γενιά υιοθετεί ολοκαίνουριο πρόβολο, πιο μυώδες καπό, νέα παράθυρα, μεγαλύτερους θόλους και ελαφρώς φρεσκαρισμένη σχεδίαση στο υπόλοιπο αμάξωμα.
 

Παρά τις όποιες ομοιότητες θα μπορούσαν να έχουν τα δύο μοντέλα στην εμφάνιση τους, σίγουρα δεν θα βασιστούν στο ίδιο δάπεδο, καθώς το νέο Amarok θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα το δάπεδο της VW για τα pick-up και όχι την MQB πλατφόρμα.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η VW παρουσίασε και ένα άλλο τέτοιο επαγγελματικό μοντέλο ως concept, βασισμένο στο Atlas SUV κάτω από την ονομασία Tanoak. To concept πάντως αν και λέγεται πως θα μπει σε παραγωγή, θα προορίζεται κατά πάσα πιθανότητα μόνο για την αγορά των ΗΠΑ και Καναδά.

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ