• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Shelby παρουσίασε το απόλυτο pick-up δρόμου, το F-150 Super Snake, το οποίο αντλεί έμπνευση από τη Mustang Super Snake.

Τα φτερά φούσκωσαν, οι τροχοί έφτασαν στις 22 ίντσες και πίσω τοποθετήθηκε διπλή απόληξη εξάτμισης της Borla.

Θα φτιαχτούν μόλις 150 μονάδες του F-150 Super Snake, η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 96.680 δολάρια (86.365 ευρώ).

Χάρη στην υπετροφοδότηση, στη νέα εισαγωγή, τα καινούργια μπεκ και τη διαφορετική πεταλούδα, η ισχύς του 5λιτρου V8 μοτέρ ανεβαίνει από τους 390 στους 760 ίππους.

Το pick-up της Shelby

Διαβάστηκε από 3454 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/5/2017

Για αυτούς που το pick-up δεν είναι επαγγελματικό «εργαλείο», ούτε off-road «όπλο», το νέο Shelby F-150 Super Snake είναι το απόλυτο όχημα. Έχει, βλέπετε, το κατάλληλο «ύφος» αλλά και τους 760 ίππους να το υποστηρίξει…

 
Η Shelby παρουσίασε το απόλυτο pick-up δρόμου, το F-150 Super Snake, το οποίο αντλεί έμπνευση από τη Mustang Super Snake. Φυσικά στηρίζεται στο Ford F-150, με το Super Snake να διαθέτει επιπλέον αεραγωγούς, νέο προφυλακτήρα, κυψελωτή γρίλια στη μάσκα και βέβαια τις απαραίτητες ρίγες και σηματάκια. Τα φτερά φούσκωσαν, οι τροχοί έφτασαν στις 22 ίντσες και πίσω τοποθετήθηκε διπλή απόληξη εξάτμισης της Borla.
 
Ποιο ήπια είναι τα πράγματα στο εσωτερικό, όπου στα προσκέφαλα κεντήθηκαν τα λογότυπα, ενώ την κεντρική κονσόλα κοσμεί ένα έμβλημα φιδιού. Στο ταμπλό υπάρχει και ένα ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό του κάθε οχήματος, καθώς θα φτιαχτούν μόλις 150 μονάδες, η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 96.680 δολάρια (86.365 ευρώ).
   
Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο, που δεν είναι άλλο από το …περιεχόμενο του καπό, εκεί που βρίσκεται ο 5λιτρος V8 κινητήρας της Ford που αποδίδει 390 ίππους. Χάρη στην υπετροφοδότηση, στη νέα εισαγωγή, τα καινούργια μπεκ και τη διαφορετική πεταλούδα, η ισχύς του υπερβαίνει τους 760 ίππους (750 hp ή 760 PS). Η Shelby δεν ανακοινώνει προς το παρόν επίδοση στο 0-100, αλλά ξεκαθαρίζει πως το μοντέλο της θα προσφέρεται με πίσω κίνηση ή 4x4.

 
  • Νικόλαος Τσουκαλάς

    Και πατατούλες, και άλλα ζαρζαβατικά...:-) Ένα αλογάκι για κάθε καρπουζάκι...!!! Παράλειψη...ΔΕΝ του έβαλαν αεροτομή πίσω στην καρότσα...στυλιστικό λάθος!!!