Toyota GRMN Yaris: Ελαφρύτερο, 2θέσιο με 272 ίππους!
18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota GRMN Yaris: Ελαφρύτερο, 2θέσιο με 272 ίππους!

4.296 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2022)

Το ολοκαίνουργιο Toyota GRMN Yaris το οποίο έρχεται σε περιορισμένο αριθμό μονάδων κρύβοντας κάτω από το καπό του 272 ίππους!

Μόνο 500 μονάδες

Το περιμέναμε και πλέον είναι εδώ! Το ολοκαίνουργιο Toyota GRMN Yaris είναι το νέο αστέρι της ιαπωνικής μάρκας, αποτελώντας με κάθε επισημότητα το νέο αστέρι της φίρμας. Ωστόσο το «σκληροπυρηνικό» μικρό που έκανε την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο λίγοι θα είναι οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν καθώς θα παραχθούν αποκλειστικά 500 μονάδες!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 272 ίππους

Το νέο Toyota GRMN Yaris διατηρεί τον τούρμπο 3κύλινδρο κινητήρα των 1,6 λίτρων που βρίσκουμε και στο GR Yaris, προσφέροντας 272 ίππους και 390 Nm ροπή, δηλαδή ίδια ισχύ με το GR Yaris των ιαπωνικών προδιαγραφών (261 ίπποι στην Ευρώπη). Ο κινητήρας συνδυάζεται με το χειροκίνητο iMT κιβώτιο έξι σχέσεων. Μιλώντας για το κιβώτιο η εταιρεία επισημαίνει πως έχει πιο κοντές σχέσεις μετάδοσης, ενώ μέρος του εξοπλισμού είναι και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

20 κιλά πιο ελαφρύ από το GR Yaris

Σύμφωνα με την εταιρεία το GRMN Yaris είναι 20 κιλά πιο ελαφρύ από το GR, ενώ έχει επίσης ισχυρότερη ακαμψία στο αμάξωμα. Για το καπό, την οροφή και την αεροτομή χρησιμοποιούνται ανθρακονήματα, ενώ αφαιρείται και το πίσω κάθισμα. Για μεγαλύτερη ενίσχυση υπάρχουν 565 περισσότερες συγκολλήσεις σε σύγκριση με το GR Yaris. Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL