• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Τοyota: H μάρκα με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

Τοyota: H μάρκα με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

1.159 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2021)

H Τοyota βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, με την Mercedes να ακολουθεί και την Tesla να σημειώνει εκρηκτική άνοδο.

Τη νέα της μελέτη που περιλαμβάνει τις εταιρείες με την μεγαλύτερη αξία σε ολόκληρο τον κόσμο αποκάλυψε η Interbrand. Στην λίστα περιλαμβάνονται φίρμες από ολόκληρο τον κόσμο, ανεξαρτήτως του τομέα ειδίκευσής τους. Αυτό συνεπάγεται, όπως καλά καταλάβατε, πως στις πρώτες θέσεις βρίσκονται εταιρείες όπως η Apple, η Amazon και η Microsoft. Πάμε όμως να δούμε τι γίνεται στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρώτη η Toyota στα αυτοκίνητα, 7η στην γενική

Η Toyota βρίσκεται στην πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων και στην 7η θέση της γενικής κατάταξης με την αξία της να υπολογίζεται σε 54,1 δισεκατομμύρια δολάρια, μια αύξηση της τάξης του 5% σε σχέση με πέρυσι. Πίσω από την Toyota είναι η Mercedes στην 8η θέση της γενικής κατάταξης με αξία 50,8 δισεκατομμύρια ευρώ, μια αύξηση της τάξης του 3% σε σχέση με πέρυσι. Στο νούμερο 12 είναι η BMW, ενώ η Tesla βρίσκεται στην 14η θέση με αξία 36,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εκτόξευση για την Tesla

Όσον αφορά τις εταιρείες που παρουσίασαν την μεγαλύτερη άνοδο σε σχέση με πέρυσι, η Tesla βρίσκεται στην πρώτη θέση στην γενική κατάταξη, καθώς αύξησε την αξίας κατά 184%! H PayPal και η Adobe βρίσκονται στη δεύτερη θέση με μόλις 36% αύξηση της αξίας τους.

Σταθεροί πρωταγωνιστές Toyota, Mercedes και Tesla

Επειδή στο παρελθόν έχουμε δει και άλλες τέτοιες λίστες με ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα ( η BrandZ έχει την Tesla πρώτη και την Toyota δεύτερη), αρκεί να κρατήσουμε πως η Toyota και η Mercedes βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και ότι η Tesla συνεχώς… ανεβαίνει.
 
Toyota, o «βασιλιάς» στην αυτοκινητοβιομηχανία!
- Πρώτη στα αυτοκίνητα, 7η στην γενική η Toyota
- Δεύτερη η Mercedes
- H Tesla είναι τέταρτη και σημειώνει μεγάλη άνοδο
Σε τι οφείλεται η επιτυχία της Toyota; Τι κάνει καλά;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »