Vassago: To επόμενο SUV της Alfa Romeo;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Vassago: To επόμενο SUV της Alfa Romeo;

2.105 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2021)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την πρότασή του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα νέο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo.

H SUV γκάμα της Alfa Romeo αναμένεται να μεγαλώσει σύντομα με το λανσάρισμα της Tonale, η οποία θα τοποθετηθεί κάτω από την Stelvio, ενώ μέσα στα σχέδια της φίρμας είναι και ο ερχομός ενός νέου μικρού SUV μέσα στα επόμενα χρόνια. Εάν όμως η Alfa Romeo ήθελε να αναπτύξει ένα νέο πολυτελές SUV, κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να μοιάζει με το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mεγαλύτερο από τη Stelvio

Το μοντέλο δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά πρόκειται για ένα σχέδιο του Hao Hu, o οποίος είναι φοιτητής στο ArtCenter College of Design της Kαλιφόρνια. Το όνομα του SUV είναι Vassago και σχεδιάστηκε για να τοποθετηθεί πάνω από την Stelvio. Το μήκος του, σύμφωνα με τον σχεδιαστή είναι 4.860 χλστ., αλλά μοιάζει πολύ μακρύτερο.

Με σχεδίαση που ξεχωρίζει 

Ο πρόβολος του μοντέλου έχει έντονα σπορτίφ χαρακτηριστικά καθώς λαμβάνει την γνωστή γρίλια της φίρμας, μικρά φωτιστικά σώματα αλλά και έναν πολύ επιθετικό προφυλακτήρα με μεγάλες εσοχές και αεραγωγούς. Στο πλάι, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει χάρη στην έντονη coupe οροφή του και τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου, ενώ πίσω, η αεροτομή στο τέλος της οροφής, τα φώτα και το κοφτερός προφυλακτήρας κλέβουν την παράσταση.

Δεν βρίσκεται στα πλάνα της φίρμας ένα τέτοιο SUV

Η Vassago, σύμφωνα με τον σχεδιαστή, θα πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο, χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με το κινητήριο σύνολο που θα μπορούσε να έχει. Μέχρι τώρα πάντως, δεν υπάρχουν πληροφορίες πως η Alfa Romeo σκέφτεται να κατασκευάσει ένα τέτοιο SUV.

Φινετσάτο δεν είναι;
- Mεγαλύτερο από τη Stelvio
- Πρόβολος που ξεχωρίζει με μεγάλες εσοχές και αεραγωγούς
- 100% ηλεκτρικό
Πώς θα σας φαινόταν ένα τέτοιο SUV από την Alfa; Θα το γουστάρετε;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
citroen