Το inverter κλιματιστικό μπορεί να ζεστάνει το σπίτι οικονομικά, χωρίς να κάψεις πολύ ρεύμα. Τι πρέπει να προσέξεις σε ισχύ και ρυθμίσεις.

Το inverter κλιματιστικό μπορεί να ζεστάνει το σπίτι οικονομικά, χωρίς να κάψεις πολύ ρεύμα. Τι πρέπει να προσέξεις σε ισχύ και ρυθμίσεις.

Πώς το inverter κλιματιστικό ζεσταίνει και «καίει» λιγότερο ρεύμα

6.000 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2022)

Υψηλής ενεργειακής κλάσης inverter Α+++, top απόδοση, λιγότερο ρεύμα. Ρύθμιση όχι πάνω από τους 21-23 βαθμούς. Σωστή ισχύς (BTU), ένα 12αρι καλύπτει άνετα 25 τετραγωνικά. Απαραίτητη η συντήρηση, μειώνεις κατανάλωση, ελαχιστοποιείς βλάβες.

Inverter κλιματιστικό νέας γενιάς για max απόδοση και εξοικονόμηση

Εδώ και αρκετά χρόνια ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών στην Ελλάδα εμπιστεύεται και για τη θέρμανση του σπιτιού ένα κλιματιστικό νέας γενιάς, δίνοντας προτεραιότητα στο πολύ σημαντικά κριτήρια της εξοικονόμησης. Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, λόγω της ενεργειακής κρίσης, πολλές πολυκατοικίες –και όχι μόνο- δεν θα προμηθευτούν φέτος πετρέλαιο για τη θέρμανσή τους ή δεν θα «κάψουν» φυσικό αέριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το κλιματιστικό μπορεί να ζεστάνει το σπίτι οικονομικά

Υπάρχει λύση όσο το δυνατό πιο οικονομικής θέρμανσης με το κλιματιστικό; Ναι, αν προσέξουμε κάποια πράγματα.

  • Υψηλής ενεργειακής κλάσης inverter Α+++, top απόδοση, λιγότερο ρεύμα
  • Ρύθμιση όχι πάνω από τους 21-23 βαθμούς
  • Σωστή ισχύς (BTU), ένα 12αρι καλύπτει άνετα 25 τετραγωνικά
  • Must η συντήρηση, μειώνεις κατανάλωση, ελαχιστοποιείς βλάβες

Η inverter τεχνολογία κάνει οικονομικό το κλιματιστικό σου & στη θέρμανση

Η τεχνολογία inverter νέας γενιάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον τομέα της μεγάλης απόδοσης των κλιματιστικών, μα και στην οικονομική λειτουργία τους. Χωρίς να μπλέκουμε με τεχνικούς όρους που πολλές φορές μπερδεύουν τα πράγματα, θα πούμε με απλά λόγια το τι κάνει ένα inverter κλιματιστικό, δηλαδή το «ζουμί». 

Ένα inverter κλιματιστικό τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται μεγάλη απόδοση και το χειμώνα με οικονομική κατανάλωση -σε σχέση με ένα παλιό κλασικό κλιματιστικό- μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερες βλάβες (λιγότερα έξοδα συντήρησης) & αθόρυβη λειτουργία. Πέρα από όλα αυτά όμως που είναι τα πιο σημαντικά, τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας είναι και υψηλής αισθητικής, δηλαδή ομορφαίνουν το σπίτι. Έχουν όλο το πακέτο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
test center