Δοκιμες - FIAT PANDA

Το Fiat Panda στην έκδοση 0,9 TwinAir CNG αποτελεί μια άκρως δελεαστική πρόταση για όσους θέλουν ένα ιδιαίτερα οικονομικό μέσο μετακίνησης και φυσικά ευελιξία μέσα στην πόλη.

Δοκιμή: Fiat Panda CNG

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019     6 σχόλια

Βασιλιάς της οικονομίας: Το Fiat Panda με τον τούρμπο κινητήρα 0,9 TwinΑir, 80 ίππων είναι διαθέσιμο σε έκδοση διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου, η οποία χρειάζεται μόλις 10 ευρώ για 300 χλμ. και έχει συνολική αυτονομία πάνω από 800 χλμ.

Με όπλα την τετρακίνηση, την ικανή απόσταση από το έδαφος και τα ειδικά ελαστικά του, το Panda 4x4 κάνει «παπάδες» εκτός δρόμου.

Νέο Fiat Panda 1,2 69PS Easy Power (με υγραέριο) Δεν κοστίζει και φτάνει Pandού

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Mε όφελος που φτάνει ακόμα και τα 467 ευρώ το χρόνο, το υγραεριοκίνητο Panda έρχεται απευθείας από το εργοστάσιο της Fiat προκειμένου να προσφέρει σημαντικές λύσεις σε όσους δεν αρκούνται στις, ούτως ή άλλως, πολύ οικονομικές, απλές βενζινοκίνητες εκδόσεις του.

Fiat Panda Panda 1,2 με φυσικό αέριο

Fiat Panda Panda 1,2 με φυσικό αέριο

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007

Ξεχωριστό και ιδιαίτερο το νέο Fiat Panda Panda, αφού μπορεί και κινείται τόσο με βενζίνη όσο και με φυσικό αέριο προτάσσοντας ευελιξία όσον αφορά στην επιλογή του καυσίμου αλλά και ένα πιο φιλικό πρόσωπο στο περιβάλλον. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά του;