Δοκιμες - VOLKSWAGEN PASSAT

Δοκιμάζουμε το VW Passat Alltrack, το οποίο διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά με τον δίλιτρο TDI κινητήρα απόδοσης 190 ίππων. Το σύνολο ολοκληρώνεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG

Δοκιμή: VW Passat Alltrack 2,0 λτ. με 190 PS

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017     9 σχόλια

Το νέο Passat Alltrack είναι η top επιλογή για όποιον θέλει πάρα πολλούς χώρους και άγριες off-road δυνατότητες. Δείτε τώρα την απίστευτη ροπή του, γιατί είναι «οδοστρωτήρας» σε δρόμο και χώμα και πόσα λίτρα αποσκευές χωράει.

Το Passat GTE καταφέρνει να καταπίνει χιλιόμετρα, όχι όμως και καύσιμο!

Test: VW Passat GTE

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016     13 σχόλια

Η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση του VW Passat ακόμη και όταν δεν κινείται αμιγώς ηλεκτρικά έχει τόσο χαμηλή κατανάλωση, που σου μπαίνουν ιδέες για τη μη σωστή λειτουργία του δείκτη βενζίνης. Φυσικά στο τέλος αποδεικνύεται πως όλα δουλεύουν «ρολόι» και απλά καίει… σχεδόν τίποτα.

Νέο VW Passat 2,0 TDI BMΤ DSG 150 PS

Νέο VW Passat 2,0 TDI BMΤ DSG 150 PS

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015     2 σχόλια

Το VW Passat άλλαξε πρόσφατα, «οπλίζοντας» εκ νέου, ενάντια στην δύσκολη κατηγορία των μεσαίων. Εμφάνιση, εξοπλισμός και ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής, συνεπικουρούμενα κι από μια ευρεία γκάμα κινητήρων. Εμείς το δοκιμάζουμε με τον 2λιτρο κινητήρα πετρελαίου και το ημιαυτόματο DSG κιβώτ

Tο νέο VW Passat

Οδηγούμε το νέο VW Passat

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Ακολουθώντας τα βήματα του Golf, το νέο Volkswagen Passat βασίζεται εν πολλοίς στο μοντέλο που αντικαθιστά, βελτιώνοντας όμως και –κατά το δυνατό– τελειοποιώντας κάθε πτυχή της «υπόστασής» του. Στην χώρα μας αναμένεται τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Tο νέο VW Passat

Νέο Volkswagen Passat Αναγέννηση!

Τρίτη, 5 Απριλίου 2005

Η νέα και έκτη κατά σειρά γενιά του Passat θα βρίσκεται σύντομα στην αγορά επιδεικνύοντας εντελώς νέα και πιο εκφραστική σχεδίαση, έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, νέα γκάμα κινητήρων και πολλά ακόμη στοιχεία που δείχνουν ότι το μεσαίο Volkswagen αναγεννήθηκε.