Aκρως μοντέρνα και με αρκετό δυναμισμό, η πρώτη ανοικτή Mercedes A-Class στην ιστορία, βάζει τη μάρκα στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων κάμπριο 
(κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Aκρως μοντέρνα και με αρκετό δυναμισμό, η πρώτη ανοικτή Mercedes A-Class στην ιστορία, βάζει τη μάρκα στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων κάμπριο (κατασκοπευτική εικόνα).

Αποκαλύπτουμε 12 μελλοντικά cabrio

50.090 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2013)

Στο πλαίσιο της διασποράς της γκάμας των μοντέλων τους, οι αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν πάνω και στα κάμπριο αυτοκίνητα, κυρίως compact διαστάσεων, αφενός για να προσφέρουν περισσότερο στιλ, αλλά και για να κερδίσουν στο κομμάτι της μείωσης των εκπομπών ρύπων που αναδεικνύουν οι προτάσεις τους.

Mercedes A-Class Cabrio  Η ντίβα!
Θέλοντας να τονίσει τα νεανικά χαρακτηριστικά της νέας γενιάς της A-Class, η Mercedes μας ετοιμάζει για πρώτη φορά και cabrio έκδοση του μικρομεσαίου της μοντέλου. Φυσικά, η νέα A-Class Cabriolet θα βασίσει την ύπαρξή της πάνω στην καινούργια γενιά της A-Class και στη νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα που αυτή φέρει. Έτσι σχεδιαστικά, αναμένεται να έχουμε ένα από τα πλέον ελκυστικά και στιλάτα μικρομεσαία κάμπριο της αγοράς. Στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, αποκαλύπτεται η ύπαρξη κάποιων επιμέρους αισθητικών διαφοροποιήσεων, όπως είναι π.χ. τα μεγαλύτερα σε διαστάσεις και πιο επιθετικά φωτιστικά της κάμπριο έκδοσης, αλλά και ο αντίστοιχα περισσότερο δυναμικός εμπρόσθιος προφυλακτήρας.
Κρατάει το βάρος χαμηλά…
Στόχος της Mercedes είναι η νέα A-Class Cabrio να διατηρήσει το βάρος της σε χαμηλά επίπεδα και για αυτό το λόγο, η οροφή θα είναι υφασμάτινη τονίζοντας βέβαια και το ξεχωριστό στιλ του αυτοκινήτου. Φυσικά, η αναδίπλωσή της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα γίνεται ηλεκτρικά. Στο κομμάτι των κινητήρων, θα έλθουν και στην A-Class Cabrio οι κινητήρες άμεσου ψεκασμού βενζίνης και πετρελαίου της μικρομεσαίας Γερμανίδας. Θα έχουμε λοιπόν μοτέρ 1,6 και 2,0 λίτρων για τους πρώτους (απόδοση από 122 έως 211 PS), αλλά και 1,5 και 1,8 λίτρων για τα diesel με 109 και 136 ίππους.
Αποκάλυψη το 2015

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA