¶κρως εντυπωσιακή και ιδιαίτερα ασυνήθιστη η Cayenne του οίκου Status Design, και στις τρεις αποχρώσεις της
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

¶κρως εντυπωσιακή και ιδιαίτερα ασυνήθιστη η Cayenne του οίκου Status Design, και στις τρεις αποχρώσεις της

Η «Ρώσικη» Cayenne

(18/6/2009)

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες από τη μετατροπή που ετοιμάζει για την Cayenne, βελτιωτικός οίκος που εδρεύει στη Ρωσία! Ο οίκος «Status Design» παρουσίασε μάλιστα τρεις διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις, ενώ αναμφισβήτητα το όχημα είναι «άγριο». Το κερασάκι στην τούρτα: θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο.

¶λλοι λένε ότι το εμπρός ρύγχος θυμίζει Ferrari Enzo και άλλοι το αγωνιστικό R8 της Audi που παίρνει μέρος στο Λε Μαν. ¶λλοι λένε ότι το προφίλ του θυμίζει ακόμη και Bugatti Veyron με τη διχρωμία και το σχήμα των αεραγωγών στις πόρτες, ενώ τα LED που βρίσκονται στην εμπρός μάσκα μπορεί επίσης να είναι εμπνευσμένα από την Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ένα είναι το σίγουρο, ότι μπορεί ο ρώσικος βελτιωτικός οίκος να το «παράκανε» σύμφωνα με πολλούς, αλλά όπως ο ίδιος ανακοινώνει, η μετατροπή αφήνει κάθε πρακτικό περιορισμό στην άκρη και αφοσιώνεται στον απόλυτο σπορ χαρακτήρα, όπως είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου!
Tο body kit θα είναι από πλαστικό, ενώ για αυτούς που επιθυμούν το κάτι παραπάνω θα είναι όλο από ανθρακονήματα με στόχο τη μείωση του βάρους. Τέλος, η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, ενώ έχει διαρρεύσει ότι δεν θα υπάρχουν μηχανικές βελτιώσεις.
Hyundai
4green