Ο γνωστός νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber, όπως φαίνεται εκτός από το τραγούδι ενδιαφέρεται και για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Πήρε Aventador S ο Justin Bieber (+vid)

3.045 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2018)

Ο γνωστός νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber, όπως φαίνεται εκτός από το τραγούδι ενδιαφέρεται και για τα γρήγορα αυτοκίνητα, με μία Lamborghini Aventador S να είναι το τελευταίου απόκτημα.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο διάρκειας έξι λεπτών, ένα φορτηγό έκανε την εμφάνισή του στο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Laguna Beach, στην Καλιφόρνια, έτσι ώστε να παραδώσει την νέα Aventador S στον 24χρονο.
 
Αφού λοιπόν με προσεκτικές κινήσεις το ιταλικό supercar κατέβηκε από το φορτηγό, ο Bieber έκανε την εμφάνισή του για να δει από κοντά το νέο του απόκτημα. Όπως είναι φυσικό η χαρά του ήταν μεγάλη κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός πως η πρώτη του κίνηση ήταν να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο και να φωτογραφίσει το αυτοκίνητο, προφανώς για να κάνει κάποια ανάρτηση στα social media.
Τέλος να θυμίσουμε πως η Lamborghini Aventador S διαθέτει ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 6,5-λίτρων, ο οποίος προσφέρει 740 ίππους και 690 Nm ροπής.
 
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της παράδοσης.
 

Hyundai
4green