3 φωτογραφίες »

Η Porsche Taycan Turbo.

Porsche Taycan με δανεικούς εργαζόμενους

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2020)

Με δανεικούς εργαζόμενους από την Audi κατασκευάζεται η Porsche Taycan, όπως έγινε επίσημα γνωστό!

Κάτι παραπάνω από δημοφιλής αποδεικνύεται η Porsche Taycan, γεγονός που ανάγκασε την μάρκα να δανείζεται υπαλλήλους από την αδελφή εταιρεία Audi για να βοηθήσουν στην παραγωγή. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Porsche Taycan, η εταιρεία ανέμενε να κατασκευάσει 20.000 μονάδες κατά το πρώτο έτος παραγωγής. Ωστόσο, μετά τη θετική υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στο χωρίς ρύπους μοντέλο, ο παραγωγικός στόχος διπλασιάστηκε στις 40.000 μονάδες.
 
Έτσι η Porsche ζήτησε τη βοήθεια της Audi, η οποία με τη σειρά της δεν αρνήθηκε να την προσφέρει. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια συνέντευξής ενός εκπροσώπου της Audi στην Automobilwoche, επιβεβαιώθηκε ότι 400 εργαζόμενοι από το εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή Neckarsulm θα μεταφερθούν σε αυτό που βρίσκεται στην πόλη Zuffenhausen για να βοηθήσουν στην παραγωγή της Taycan.
 
Σημειώνεται πως ένας αριθμός εργαζομένων έχει ήδη κάνει αυτή τη μετάβαση από τον Ιούνιο, όμως οι περισσότεροι θα ενταχθούν μέσα στους επόμενους μήνες.
 
Η Porsche προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τη συνεχιζόμενη ζήτηση για την Taycan ετοιμάζοντας την Taycan Cross Turismo. Το εν λόγω μοντέλο είχε προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο φέτος, ωστόσο όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες το επίσημο ντεμπούτο του έχει πάρει λίγους μήνες παράταση και αναμένεται στις αρχές του 2021. Παρά την καθυστέρηση, η Taycan Cross Turismo έχει τη δυνατότητα να γίνει εξίσου επιτυχημένη, ιδιαίτερα χάρη στην εμφάνιση και την πρόσθετη πρακτικότητά που θα έχει.

peugeot
citroen