Το Peugeot 208 είναι ούτως ή άλλως πολύ φινετσάτο. Η ανοιχτή του έκδοση μοιάζει σωστή πρόκληση (κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Peugeot 208 είναι ούτως ή άλλως πολύ φινετσάτο. Η ανοιχτή του έκδοση μοιάζει σωστή πρόκληση (κατασκοπευτική εικόνα).

Γαλλικό καλοκαίρι...2 μελλοντικά μικρά κάμπριο

(24/5/2012)

Με γαλλική φινέτσα, έντονη προσωπικότητα και ξεχωριστό στυλ, τα δύο μικρά κάμπριο που ετοιμάζουν οι Citroen (DS3 Cabrio) και Peugeot (208 Cabrio) θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε καλοκαιρινές βόλτες με στυλ.

Είναι δεδομένο πως η κρίση θέλει καλοπέραση. Μάλιστα, όταν αυτή μπορεί να επιτευχθεί με ένα αυτοκίνητο που έχουμε αποκτήσει δίχως να ξοδέψουμε μια περιουσία τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Σε αυτή την κατεύθυνση, μια κατηγορία αυτοκινήτων που μπορεί να μας προσφέρει το «κάτι παραπάνω» είναι αυτή των μικρών κάμπριο μοντέλων που αν και την τελευταία 2ετία έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την αγορά, αναμένεται βραχυπρόθεσμα να κάνουν λίγο περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. «Υπεύθυνος» για αυτό θα είναι ο όμιλος PSA Peugeot Citroen, στους κύκλους του οποίου εξελίσσονται ήδη τα Citroen DS3 Cabrio και Peugeot 208 Cabrio, δηλαδή δύο μικρά ανοιχτά μοντέλα με ιδιαίτερο στυλ και προσωπικότητα ικανή να τραβήξει το αυξημένο ενδιαφέρον όσων θέλουν να ξεχωρίζουν. 

Αξιοποιώντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του auto Τρίτη αλλά και τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες που εξασφάλισαν για εμάς οι κατάσκοποι μας από το εξωτερικό, αποκαλύπτουμε τα πάντα για τα δύο αυτά μικρά κάμπριο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL