Η πρώτη φωτογραφία του νέου Peugeot RCZ R concept.

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Peugeot RCZ R concept.

Έρχεται και το Peugeot RCZ R!

(13/9/2012)

Φαίνεται ότι η Peugeot κράτησε το καλύτερο για το τέλος, καθώς μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων στοιχείων του ανανεωμένου RCZ, αποκαλύπτει και την κορυφαία έκδοση R, το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της φίρμας!

Μετά, λοιπόν, το 2008, το εντυπωσιακό πρωτότυπο Onyx και το ανανεωμένο RCZ, η Peugeot θα παρουσιάσει στο Παρίσι, το concept car ενός μοντέλου που γράφει ξεχωριστή ιστορία, για τα δεδομένα της μάρκας. Το RCZ R, δεν είναι απλά και μόνο η πιο σπορ εκδοχή του ελκυστικού coupe της Peugeot, αλλά το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής του Γάλλου κατασκευαστή, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο 2013. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπετροφοδοτούμενος THP κινητήρας των 1.6 λίτρων, ο οποίος για την περίσταση θα αποδίδει 260 ίππους! Ένα νέο διαφορικό Torsen, σε συνδυασμό με την επίσης νέα -και customized- ανάρτηση, θα εγγυώνται για τις οδηγικές συγκινήσεις του RCZ R, ωστόσο, στο πνεύμα της εποχής, η Peugeot ανακοινώνει ότι τόσο η κατανάλωση, όσο και οι εκπομπές CO2, θα κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.
Σχεδιαστικά, το RCZ R θα διαφοροποιείται στις λεπτομέρειες από τις απλές εκδόσεις του μοντέλου, με στοιχεία που θα το κάνουν πιο άγριο (ζάντες, προφυλακτήρες, μαρσπιέ), ενώ εντελώς διαφορετικό θα είναι το εσωτερικό, χωρίς πάντως οι Γάλλοι να δίνουν περισσσότερες λεπτομέρειες, κάτι που προφανώς θα γίνει στο Παρίσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda