Επανασχεδιασμένος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, ο οποίος φιλοξενεί τα LED Day Lights.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό δείχνει το Peugeot RCZ Coupe Facelift.

H Peugeot θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του RCZ στο Παρίσι.

Σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές και στο εσωτερικό του ανανεωμένου RCZ.

Σχεδιαστική ανανέωση δέχτηκαν και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, καθώς και το καπό.

Νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου θα εφοδιάζουν το ανανεωμένο RCZ.

Ανανεωμένο Peugeot RCZ Coupe

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2012

Η Peugeot δημοσίευσε ένα νέο φωτογραφικό υλικό σχετικά με το ανανεωμένο coupe μοντέλο της εταιρείας, το RCZ, το οποίο –αναμφισβήτητα- δείχνει ακόμα πιο «άγριο».

 
Οι ενημερώσεις από τη Peugeot συνεχίζονται σχετικά με τα νέα και πρωτότυπα γαλλικά μοντέλα που πρόκειται να φιλοξενεί η Έκθεση του Παρισιού στο τέλος του μήνα. Εκτός από το Peugeot 2008 Concept  και το Onyx Concept, η γαλλική φίρμα δημοσίευσε ένα ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό με το ανανεωμένο και ομολογουμένως εντυπωσιακό σπορ μοντέλο, RCZ Coupe.

Το Peugeot RCZ Coupe κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά εδώ και δύο χρόνια και η γαλλική φίρμα αποφάσισε ότι είναι καιρός για μια μικρή ανανέωση. Το Facelift περιλαμβάνει αρκετές διαφορετικές στυλιστικές πινελιές με τις σημαντικότερες να εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, όπου στον εμπρόσθιο φιλοξενούνται πλέον LED φώτα στο ρόλο των Day Lights. Επίσης, σχεδιαστική ανανέωση δέχτηκαν και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, καθώς και το καπό. Στο εσωτερικό και στο μηχανικό σύνολο του ανανεωμένου Coupe σίγουρα θα υπάρχουν αλλαγές, όμως αναμένουμε μέχρι να ανακοινώσει νεώτερα στοιχεία η γαλλική φίρμα. 

Tags: PEUGEOT RCZ