Το... άρμα της Peugeot στην πολλά υποσχόμενη κατηγορία των μικρών SUV θα παρουσιαστεί, σε πρωτότυπη μορφή, στο Παρίσι.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το... άρμα της Peugeot στην πολλά υποσχόμενη κατηγορία των μικρών SUV θα παρουσιαστεί, σε πρωτότυπη μορφή, στο Παρίσι.

Peugeot 2008 concept

(12/9/2012)

Οι πρώτες φωτογραφίες του Peugeot 2008 concept διέρρευσαν στο διαδίκτυο. To πρωτότυπο αυτό όχημα αναμένεται να κοσμεί το περίπτερο της γαλλικής εταιρίας στην προσεχή έκθεση του Παρισιού.

Με ονομασία που πλέον παραπέμπει σε... γραμμή παραγωγής θα εμφανιστεί το νέο μικρό crossover της Peugeot. To συγκεκριμένο αποτελεί εξέλιξη του Urban Crossover Concept που είχαμε δει μερικούς μήνες πριν στην auto China. Οι διαφορές τους δεν είναι μεγάλες, με το 2008 concept να χρησιμοποιεί ένα έντονο κίτρινο χρωματισμό, με μαύρες «πινελιές» και ένα νέο πίσω σπόιλερ. Επίσημα στοιχεία δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, υπολογίζεται όμως ότι το μοντέλο θα διαθέτει μήκος 4,14 μέτρα και πλάτος 1,74 μέτρα.
Το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται πιθανότατα στο 208 και θα λανσαριστεί εντός του 2013. Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν ούτε για τους κινητήρες, υπολογίζεται όμως ότι θα χρησιμοποιεί τον 1,4 VTi των 96 ίππων, τον 1,6 VTi των 122 ίππων και τον υπερτροφοδοτούμενο 1,6 THP των 158 ίππων. Από diesel πιο πιθανές επιλογές είναι αυτές των 1,4 HDi των 71 ίππων και 1,6 e-HDi των 93 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING CHECK MERCEDES
citroen