Η Mercedes ανακοίνωσε ότι η υβριδική plug-in έκδοση της S500 θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και θα εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση και τις υψηλές επιδόσεις.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι η υβριδική plug-in έκδοση της S500 θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και θα εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση και τις υψηλές επιδόσεις.

Επίσημα η Mercedes S500 Plug-in Hybrid

7.710 Επισκέψεις στο άρθρο (20/8/2013)

Η νέα S500 επιβεβαιώθηκε ότι θα λανσαριστεί και σε plug-in υβριδική έκδοση τον επόμενο χρόνο, η οποία θα καταναλώνει μόλις 3 λτ./100 χλμ. και θα κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη.

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι η υβριδική plug-in έκδοση της S500 θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και θα εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση και τις υψηλές επιδόσεις.Ειδικότερα, στο μηχανικό επίπεδο θα υπάρχει ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο V6 3,0 λτ. μοτέρ βενζίνης, που θα παράγει 328 ίππους και 480 Nm ροπής. Ο συγκεκριμένος κινητήρας θα λειτουργεί σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 107 ίππους και 340 Nm. Έτσι η υβριδική S500 θα ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,5 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα της θα είναι 250 χλμ/ώρα.Σημειωτέον δε, ότι το νέο μοντέλο θα έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 3 λτ. / 100 χλμ. κι οι εκπομπές CO2 θα περιορίζονται στα 69 γρ./χλμ. (λιγότερο κι από την E-Hyvrid Panamera S, η οποία ως τώρα είχε το πιο «οικολογικό» νούμερο εκπομπής ρύπων). Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία επισημαίνει ότι το εν λόγω μοντέλο θα μπορεί να ταξιδέψει αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 30 χλμ., ενώ οι μπαταρίες λιθίου του ηλεκτροκνητήρα θα είναι τοποθετημένες στο πορτμπαγκάζ, κλέβοντας έτσι λίγη από την χωρητικότητά του.Επίσης, στη διάθεση του υποψήφιου αγοραστή θα είναι και το σύστημα E-Drive, μέσω του οποίου ο οδηγός θα αντλεί πληροφορίες και για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.Μάλιστα, με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες κίνησης για περισσότερη οικονομία ή ενισχυμένες επιδόσεις: E-Mode, E-Save και Charge.Τέλος, η Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid προβλέπεται να φτάσει στις αντιπροσωπείες μέσα στο ερχόμενο έτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda