Το νέο Ford Ka concept έχει υιοθετήσει τη σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής φίρμας, με τη μεγάλη μάσκα μπροστά και τους μακρόστενους προβολείς.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Ford Ka concept έχει υιοθετήσει τη σχεδιαστική γλώσσα της γερμανικής φίρμας, με τη μεγάλη μάσκα μπροστά και τους μακρόστενους προβολείς.

Αποκάλυψη για το νέο 5θυρο Ford Ka concept

8.563 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2013)

Δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτες εικόνες του Ford Ka concept, το οποίο θα διαθέτει πλέον 5θυρο αμάξωμα, σχεδιαστικά θα μοιάζει αρκετά με το υπάρχον Fiesta, ενώ πιθανότατα θα εφοδιάζεται με τους EcoBoost κινητήρες του 1 λτ.

Διέρρευσαν οι φωτογραφίες του νέου 5θυρου πρωτότυπου Ka, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες θα μπει σύντομα στην παραγωγή για να «καλύψει τη ζήτηση». Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Ford, με τη μεγάλη μάσκα μπροστά και τους μακρόστενους προβολείς, ενώ από τις πρώτες εικόνες φαίνεται σαν μια «μικρογραφία» του Fiesta. Σημειωτέον ότι οι εικόνες προέρχονται από τη βραζιλιάνικη εκδοχή του μοντέλου, οπότε ενδεχομένως στην Ευρώπη να υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις. Επίσης, να αναφέρουμε ότι το νέο Ka θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το Fiesta, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν το μοντέλο παραγωγής θα είναι αποκλειστικά 5θυρο, ή θα υπάρχει και 3θυρη έκδοση.Κάτω από το καπό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα μηχανικά σύνολα που θα εφοδιάζουν το μοντέλο παραγωγής, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρχει ο 1.000άρης EcoBoost. Βεβαίως, εικάζουμε ότι στην Ευρώπη θα δούμε κι έναν turbo diesel.Τέλος, το εν λόγω concept θα παρουσιαστεί σ ένα από τα επόμενα Σαλόνια Αυτοκινήτου, με στόχο να λανσαριστεί το μοντέλο παραγωγής την επόμενη χρονιά, σε όλες τις αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL