Το επερχόμενο Nissan Z θα λανσαριστεί αρχικά στην «ανοικτή» έκδοση με υβριδικό σύστημα ισχύος 250 ίππων και κατανάλωση 5 λτ./100 χλμ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επερχόμενο Nissan Z θα λανσαριστεί αρχικά στην «ανοικτή» έκδοση με υβριδικό σύστημα ισχύος 250 ίππων και κατανάλωση 5 λτ./100 χλμ.

Υβριδικό το Nissan Z

3.322 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2014)

Με υβριδικό σύστημα 250 ίππων και κατανάλωση 5,0 λτ./100 χλμ., θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το μοντέλο που θα διαδεχθεί στη γκάμα της Nissan το 370Ζ, το οποίο θα λέγεται απλά «Ζ».

Πριν από λίγες ημέρες, ο αντιπρόεδρος της Nissan μας είχε προϊδεάσει πως το μοντέλο που θα διαδεχθεί στη γκάμα της εταιρείας το 370Ζ, θα διαθέτει πολλαπλές εκδόσεις κινητήρα. Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως μία από αυτές θα είναι υβριδική.Σύμφωνα με τις ειδήσεις που καταφθάνουν από την Ιαπωνία, το επερχόμενο Nissan Z θα λανσαριστεί αρχικά στην «ανοικτή» έκδοση με οικολογικό κινητήρα. Αν και δεν αναφέρεται ποιος, οι πιθανότητες είναι να φέρει ένα 2λιτρο μοτέρ της Mercedes, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο θα βρίσκεται ανάμεσα στον κινητήρα βενζίνης και στο 7άρι αυτόματο κιβώτιο. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συστήματος θα είναι 250 ίπποι, μια τιμή σίγουρα χαμηλότερη από τα σημερινά δεδομένα του οχήματος (332 hp). Μόνο που αναμένεται να επιτύχει μια κατανάλωση της τάξης των 5,0 λτ./100 χλμ.Η υβριδική έκδοση θα αφορά στις αγορές της Ευρώπης και της Ιαπωνίας, ενώ στην Αμερική θα λανσαριστεί σε μία εκδοχή επιδόσεων, η οποία θα εξοπλίζεται με 3λιτρο V6 σύνολο, πάλι της Mercedes. Τέλος, το Nissan Z αναμένεται να είναι σημαντικά φθηνότερο από ότι είναι το 370Ζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen