Ναυτικό είναι το ύφος το οποίο έχει επιλεγεί για την ειδική έκδοση Fiat 500 Riva.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ναυτικό είναι το ύφος το οποίο έχει επιλεγεί για την ειδική έκδοση Fiat 500 Riva.

Νέο Fiat 500 Riva +vid

10.704 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2016)

Αποκαλύφθηκε επίσημα το νέο μέλος της ιταλικής «οικογένειας», Fiat 500 Riva το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με το στοιχείο της θάλασσας και έρχεται με λεπτομέρειες που θυμίζουν πολυτελές γιότ.

Το νέο Fiat 500 Riva είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ιταλικής μάρκας, με την κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών γιοτ Riva και διαθέτει μοναδικές λειτουργίες με σκοπό να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα «απλά» Fiat 500. 
Ναυτικό είναι το ύφος το οποίο έχει επιλεγεί για την ειδική έκδοση του 500 με το χρώμα το οποίο λανσάρεται το νέο Fiat 500 Riva να είναι το Sera Blue, που διατίθεται μόνο στη συγκεκριμένη έκδοση. Το συγκεκριμένο χρώμα κοσμεί και το εξωτερικό του powerboat ταχύπλοου Aquariva Super, το οποίο με τη σειρά του το έχει πάρει ως δάνειο, από το σκάφος Aquarama και έκανε το ντεμπούτο του την ίδια περίπου χρονική περίοδο με το «αυθεντικό» 500. Το παζλ των αισθητικών βελτιώσεων στο εξωτερικό έρχεται να συμπληρωθεί από τις ζάντες 16 ιντσών με διχρωμία, καθώς και τα νίκελ καλύμματα στους πλαϊνούς καθρέπτες.
Περνώντας στο εσωτερικό του 500 Riva παρατηρούνται λεπτομέρειες σε μαόνι βαμμένο στο χέρι, καθώς επίσης και ξύλινες ενθέσεις στο κεντρικό ταμπλό. Οι ξύλινες λεπτομέρειες συνεχίζουν και στις επενδύσεις στις πόρτες, τον μοχλό του επιλογέα ταχυτήτων αλλά και τα πλαϊνά μαρσπιέ στις πόρτες. Τα καθίσματα έχουν δερμάτινη επένδυση από Poltrona Frau, με τις ραφές να μιμούνται εκείνες του εμβληματικού γιότ, Aquariva Super. 
Οι πρώτες 500 μονάδες του νέου Fiat 500 Riva θα διατεθούν με πλακέτα που θα αναγράφει τον αύξοντα αριθμό κατασκευής, στην οποία θα έχει δυνατότητα επεξεργασίας ο πελάτης, ενώ η παλέτα των μηχανικών συνόλων με τους οποίους θα διατίθεται το μοντέλο απαρτίζεται από τον 1.200άρη των 70 ίππων, τον δικύλινδρο Twin Air των 900 κ. εκ. που διατίθεται με 85 και 105 ίππους ανάλογα την έκδοση και τον turbo diesel Multijet των 1,3 λτ. με απόδοση 95 ίππων. 
  
Τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος κτήσης του μοντέλου, ωστόσο οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από σήμερα επί ευρωπαϊκού εδάφους.


Ζάντες 16 ιντσών και αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή για το «μικρό γιοτ».

Ζάντες 16 ιντσών και αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή για το «μικρό γιοτ».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green