Επίσημη παρουσίαση για τη νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής, Audi TT S line competition.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επίσημη παρουσίαση για τη νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής, Audi TT S line competition.

Νέο Audi TT S line competition

6.018 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2016)

Η Audi παρουσίασε επίσημα τη νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής TT S line competition, σε «κλειστή» και «ανοιχτή» version, η οποία θα βγει στις αγορές μέχρι το τέλος του έτους.

Η περιορισμένη έκδοση TT S line competition θα είναι διαθέσιμη σε Coupe και Roadster, ενώ θα ξεχωρίζει από μοναδικές λεπτομέρειες στον εξωτερικό της διάκοσμο, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά σε αυτή.

Το αμάξωμα είναι 10 χλστ. χαμηλότερο σε σχέση με τη βασική έκδοση, με το setup της ανάρτησης να είναι πιο σκληρό.

Το αμάξωμα είναι 10 χλστ. χαμηλότερο σε σχέση με τη βασική έκδοση, με το setup της ανάρτησης να είναι πιο σκληρό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το κύριο χαρακτηριστικό της S line έκδοσης είναι η σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος, όπως και το πιο χαμηλό κατά 10 χλστ. αμάξωμα, σε σχέση με τη βασική έκδοση, ενώ συναντώνται και άλλες αισθητικές λεπτομέρειες, όπως το βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα πλαστικά μέρη του προφυλακτήρα εμπρός, του αεροδυναμικού διαχύτη και των καλυμμάτων στους πλαϊνούς καθρέπτες.

Επιπλέον, η νέα έκδοση του μοντέλου «κάθεται» σε ζάντες 19 ιντσών με μαύρο φινίρισμα και πιο φαρδιά ελαστικά, σε σχέση με το βασικό TTS, ενώ οι δαγκάνες των φρένων, που φιλοξενούνται στο εσωτερικό των ζαντών, είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον σπορ χαρακτήρα του γερμανικού μοντέλου, δημιουργώντας έντονη χρωματική αντίθεση.
 

Στο εσωτερικό συναντάμε το ψηφιακό cockpit με οθόνη 12,3 ιντσών το οποίο έρχεται στάνταρ και είδαμε αρχικά στο ανανεωμένο Audi A3, ενώ τα βλέμματα τραβούν τα λογότυπα S line competition, που κοσμούν την πλάτη των μαύρων alcantara δερμάτινων καθισμάτων, όπως επίσης και οι ενθέσεις σε μαύρο βουρτσισμένο αλουμίνιο.  Κυρίαρχο στοιχείο αποτελεί ο γραφίτης, με πολλά δερμάτινα στοιχεία παντού, γκρι ραφές, κυψελοειδές μοτίβο στη σχεδίαση των καθισμάτων και δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με πολλαπλές λειτουργίες.

Κάτω από το καπό της ειδικής έκδοσης τέλος, βρίσκεται ο TFSI βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 2,0 λτ. με απόδοση 230 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, είτε με το αυτόματο S tronic διπλού συμπλέκτη. Αξίζει να αναφερθεί δε, ότι το TT S line competition θα διατίθεται σε δικίνητη, αλλά και τετρακίνηση Quattro έκδοση.

Το εμπορικό ντεμπούτο της νέας, περιορισμένης παραγωγής έκδοσης, TT S line competition αναμένεται μέχρι το τέλος του 2016, με το κόστος κτήσης για το Coupe να ξεκινά από τις 41.940 ευρώ και για το Roadster από τις 44.340 ευρώ, για την αγορά της Γερμανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

citroen
KIA