Tο νέο Κaroq θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Μαΐου στη Στοκχόλμη.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο Κaroq θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Μαΐου στη Στοκχόλμη.

Πλησιάζει το Skoda Karoq(+vid)

5.112 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2017)

Η Skoda αποκάλυψε την πρώτη teaser εικόνα για το Κaroq έξι μέρες πριν την παρουσίαση του στη Στοκχόλμη. Δείτε το video

Η Skoda είχε αποκαλύψει τις πρώτες λεπτομέρειες και φωτογραφίες για το νέο μοντέλο πριν δύο εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τις φήμες  πως η ονομασία του νέου μοντέλου θα είναι Karoq αντί της συνέχισης του απερχόμενου πλέον Yeti. Tώρα, η Skoda έφερε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα.

Το Κaroq θα λάβει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, εμφάνιση που θα τονίζει τον πρακτικό του χαρακτήρα.

Το Κaroq θα λάβει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, εμφάνιση που θα τονίζει τον πρακτικό του χαρακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Κaroq θα λάβει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, εμφάνιση που θα τονίζει τον πρακτικό του χαρακτήρα, με την ύπαρξη μεγάλων σε μέγεθος γυάλινων επιφανειών πάνω στη πλατφόρμα MQB της Volkswagen.

Όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση του νέου Karoq, έχει υιοθετηθεί η νέα σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης φίρμας. Το νέο μοντέλο της Skoda έχει έντονες σχεδιαστικές επιρροές από τον μεγαλύτερο «αδελφό», Kodiaq, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, ενώ στοιχεία φαίνεται να έχει αποσπάσει και από το έταιρο Crossover του γκρουπ, SEAT Ateca. Σε σχέση με το Κοdiaq, οι μόνες αλλαγές μικρής κλίμακας που παρατηρούνται, βρίσκονται στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες αλλά σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει θα μοιάζει πολύ με το Kodiaq καθώς αποτελεί το μικρό «αδελφάκι» του.
 
Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων η παλέτα του μοντέλου απαρτίζεται από πέντε επιλογές χωρητικότητας από 1,0 έως 2,0 λίτρα (1,0, 1,5, 1,6 και 2,0 λίτρων) τρεις εκ των οποίων είναι diesel. Ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ο νέος 1.500άρης κινητήρας TSI Evo. Η ισχύς κυμαίνεται από 116 έως 193 άλογα.  Περνώντας στη μετάδοση υπάρχει επιλογή μεταξύ του μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, αλλά και του αυτόματου DSG κιβωτίου 7 σχέσεων. Όσον αφορά στη κατανάλωση, σύμφωνα με την εταιρία, το νέο Karoq είναι εξαιρετικά οικονομικό, ενώ όλοι οι κινητήρες συμμορφώνεται με τους κανονισμούς Εuro 6. 

Τέλος, το νέο Κaroq θα κάνει το ντεμπούτο του στις 18 Μαΐου στη Στοκχόλμη και θα βγει στις αγορές το δεύτερο μισό του 2017, με του ανθρώπους της μάρκας να ισχυρίζονται πως θα συνεχίσουν προς την επέκταση της γκάμας δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα SUV.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green