Ο διάσημος σεφ και τηλεοπτικός αστέρας, Jamie Oliver, συνεργάστηκε με τη Jaguar Land Rover για να δημιουργήσουν την απόλυτη τετράτροχη κουζίνα πάνω σε ένα Land Rover Discovery.

Υπεύθυνο για την μετατροπή ήταν το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO).

Το νέο οικογενειακό SUV του Jamie διαθέτει μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως τη συσκευή μαγειρέματος «slow-cooker» που βρίσκεται στο χώρο του κινητήρα.

Υπάρχει ακόμα και κήπος με μυρωδικά στο πίσω παράθυρο.

Ανάμεσα στα «καλούδια» υπάρχει ψησταριά μπάρμπεκιου η οποία παίρνει ενέργεια από τον κινητήρα.

Αυτή είναι η φρυγανιέρα στην κεντρική κονσόλα.

Το σχετικό ράφι με τα μπαχαρικά…

Συναντάμε παρασκευαστή παγωτού αλλά και ζυμαρικών, όπως και ντισπένσερ για το ελαιόλαδο.

Το Discovery του Jamie Oliver (+video)

3.851 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

O Jamie Oliver μόλις απέκτησε την κινητή κουζίνα των ονείρων του, χάρη στη δεξιοτεχνία των ανθρώπων του τμήματος Special Vehicle Operations (SVO), που έφτιαξαν ένα Land Rover Discovery ειδικά για τον διάσημο σεφ.

Ο διάσημος σεφ και τηλεοπτικός αστέρας, Jamie Oliver, συνεργάστηκε με τη Jaguar Land Rover για να δημιουργήσουν την απόλυτη τετράτροχη κουζίνα πάνω σε ένα Land Rover Discovery. Υπεύθυνο για την μετατροπή ήταν το τμήμα Special Vehicle Operations (SVO).
 
Το νέο οικογενειακό SUV του Jamie διαθέτει μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως τη συσκευή μαγειρέματος «slow-cooker» που βρίσκεται στο χώρο του κινητήρα. Ανάμεσα στα «καλούδια» υπάρχει ψησταριά μπάρμπεκιου η οποία παίρνει ενέργεια από τον κινητήρα.
   
Συναντάμε ακόμα παρασκευαστή παγωτού αλλά και ζυμαρικών, ντισπένσερ για το ελαιόλαδο, όπως και μια φρυγανιέρα στην κεντρική κονσόλα. Στις ανέσεις φυσικά περιλαμβάνονται οι εστίες αερίου και το τραπέζι – πάγκος που ανοίγει στο πίσω μέρος. Υπάρχει ακόμα και κήπος με μυρωδικά στο πίσω παράθυρο, αλλά και ράφια με μπαχαρικά.
 
Με έως και 2.500 λίτρα όγκο αποσκευών, το επταθέσιο Discovery ήταν το τέλειο όχημα για τη μετατροπή της SVO. Υπήρξε χώρος ακόμα και για έναν αλουμινένιο νεροχύτη, αλλά και για μία τηλεόραση. Η προβολή της σχετικής εκπομπής του Jamie Oliver ξεκίνησε σήμερα στο κανάλι Food Tube και θα ολοκληρωθεί σε τρία επεισόδια.

Mercedes
skoda