Οι άνθρωποι της Opel ισχυρίζονται πως το νέο Opel Insignia είναι το θαύμα οικονομίας της μεσαίας κατηγορίας.

Το νέο Opel Insignia Grand Sport διατίθεται στη χώρα μας με τιμές που ξεκινούν από τις 21.950 ευρώ.

Καλύτερο κόστος ιδιοκτησίας για το Insignia GS

2.040 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

Το καλύτερο σε συνολικό κόστος ιδιοκτησίας μοντέλο ισχυρίζεται πως διαθέτει η Opel, αναφερόμενη στο νέο Insignia Grand Sport στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.

Το νέο Opel Insignia Grand Sport ξεκίνησε την εμπορική του πορεία από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όντας εξοπλισμένο, πέραν της αιχμηρής σχεδίασης και των υπόλοιπων «όπλων» που κρύβει στην φαρέτρα του, με 5 μηχανικά σύνολα, δύο βενζίνης και τρία diesel, τα οποία συνδυάζονται με τρία εξοπλιστικά πακέτα (Selection, Edition και Innovation).

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου μοντέλου της γερμανικής φίρμας εκδόθηκε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το Insignia Grand Sport διαθέτει το καλύτερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership) έναντι των εφάμιλων ανταγωνιστών του. Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως στη χώρα μας οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 21.950 ευρώ στις βενζινοκίνητες εκδόσεις και 25.750 στα ντίζελ.
 
Περνώντας σε γερμανικό έδαφος, το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας υπολογίζεται από τις δαπάνες συντήρησης (σύμφωνα με τις εργατοώρες και την προτεινόμενη λιανική της Opel για ανταλλακτικά, αναλώσιμα κ.ο.κ.), ασφάλισης, κατανάλωσης καυσίμου (επίσημη κατανάλωση στο Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης NEDC) και τους φόρους καθώς και την αναμενόμενη απαξίωση μετά από τρία χρόνια και 90.000 χλμ. (εκδόσεις diesel) ή πέντε χρόνια και 100.000 χλμ. (εκδόσεις βενζίνης).

Τέλος, σημειώνουμε πως τα παραπάνω δεδομένα παρείχε ο ανεξάρτητος οργανισμός Audatex Cost-of-Ownership Solutions το φθινόπωρο του 2017, ενώ τα κόστη ασφάλισης συμμορφώνονται με τις τρέχουσες κατατάξεις γερμανικών εταιρειών. Επιπλέον, πηγή για τις τιμές καυσίμου που χρησιμοποιήθηκαν στον υπολογισμό ήταν το γερμανικό παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων (κατάσταση Οκτώβριος 2017: βενζίνη - 1,374 ευρώ/λτ., diesel - 1,188 ευρώ/λτ.), όπως δημοσιεύτηκαν το φθινόπωρο του 2017. Επομένως, το Opel Insignia, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρείας, προσφέρει ένα ελκυστικό, συνολικό πακέτο που πείθει πελάτες και ειδικούς.

AUTOFIT PASXA
4green