Το Corsa θα ξαναμπεί, όπως όλα δείχνουν, στην οικογένεια των GSi μοντέλων.

Προ των πυλών το Opel Corsa GSi

5.959 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2018)

Επιβεβαιώθηκε από την Opel το λανσάρισμα της νέας GSi έκδοσης για το Corsa, η οποία θα ενσωματωθεί στη γκάμα κάτω ακριβώς από το ισχυρότερο OPC.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας παρουσιάσαμε τις αποκλειστικές εικόνες και πληροφορίες για την επερχόμενη νέα έκτη γενιά του Opel Corsa, εντούτοις σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέες, επιβεβαιωμένες από τη φίρμα, πληροφορίες για το λανσάρισμα της σπορτίφ GSi έκδοσης του υπάρχοντος μοντέλου. Με αυτή την κίνηση, μάλιστα, εντείνοται οι φήμες που θέλουν την επέκταση της αναβίωσης του εμβλήματος GSi (Grand Sport Injection) και σε άλλα μοντέλα της γερμανικής φίρμας.
 

Όσον αφορά, λοιπόν, στο νέο Corsa GSi αναμένεται να έχει περί τους 150 ίππους οι οποίοι θα προέρχονται από τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητος 1,4 λτ. της μάρκας, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι γι` αυτό προς το παρόν. Η εν λόγω έκδοση θα βρεθεί κάτω από το «καυτό» Corsa OPC των 207 ίππων στη γκάμα, από το οποίο σίγουρα θα έχει πλήθος «δανείων» και επιρροών τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και στα επιμέρους στοιχεία που θα διαμορφώσουν μία σπορτίφ οδική συμπεριφορά.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, πως η αναβίωση του εμβλήματος GSi ξεκίνησε με την παρουσίαση του τετρακίνητου Insignia των 260 ίππων, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως, όσον αφορά στο Corsa, η GSi ιστορία του ξεκινά από το 1987. Το επερχόμενο Corsa GSi αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του έως το τέλος του 2018.

peugeot
NISSAN