3 φωτογραφίες »

To αυτοκίνητο δεν έχει μόνο δύο πόρτες λιγότερες αλλά σε σχέση με το πραγματικό Αrteon, έχει μικρότερο μεταξόνιο και πιο coupe οροφή.

Το VW Arteon... δίπορτο!

5.352 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Το Αrteon θα μπορούσε να αποκτήσει μια 2θυρη έκδοση με περισσότερα coupe χαρακτηριστικά για να παραπέμπει στο A5 Coupe. Θα θέλατε να δείτε ένα τέτοιο αυτοκίνητο;


Την ψηφιακή του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα δίπορτο coupe Volkswagen Αrteon παρουσίασε ένας σχεδιαστής με όνομα Zoki Nanco.

To αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες δεν έχει μόνο δύο πόρτες λιγότερες αλλά σε σχέση με το πραγματικό Αrteon, έχει μικρότερο μεταξόνιο και πιο coupe οροφή. Τα «R» εμβλήματα που υπάρχουν στο αμάξωμα σε συνδυασμό με τους μυώδεις θόλους, τις νέες ζάντες και την μειωμένη απόσταση από το έδαφος μας κάνουν να πιστεύουμε πως αφορά μια έκδοση επιδόσεων του μοντέλου αυτού.

Στην πραγματικότητα, η Volkswagen δεν σκέφτεται να κατασκευάσει μια τέτοια coupe έκδοση του Arteon αλλά αντίθετα, διαρροές αναφέρουν πως στα σκαριά βρίσκεται μια shooting brake έκδοση του 4θυρου σεντάν που θα λανσαριστεί όταν έρθει ο καιρός για το φρεσκάρισμά του, υιοθετώντας τα ίδια μηχανικά σύνολα.

Η πολυαναμενόμενη R έκδοση είναι επίσης πιθανό να κάνει πρεμιέρα έχοντας στο μηχανοστάσιο τον γνωστό 2λιτρο TSI κινητήρα του Golf R με ισχύ στα 333 άλογα σε συνεργασία με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Κάτω από το καπό ίσως βρεθεί επίσης O 3λιτρος VR6 με ισχύ 400 άλογα, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
 

AUTOFIT PASXA
skoda