4 φωτογραφίες »

Η εμφάνιση του νέου Golf «τονώνεται» επαρκώς.

Το VW Golf... πιο σπορτίφ!

6.256 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2020)

Βελτιωτικός οίκος σε συνεργασία με μια αντιπροσωπεία αποφάσισαν να λανσάρουν λίγα πράγματα για να τονώσουν την εμφάνιση του νέας γενιάς Golf.


Η Volkswagen αποφάσισε να ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή και να μην αλλάξει ριζικά την σχεδίαση του νέου Golf, όμως, την ίδια στιγμή, υπάρχουν ιδιοκτήτες που θα ήθελαν πολύ να κάνουν το νέο τους μικρομεσαίο λίγο πιο σπορτίφ.

Ο οίκος Ingo Noak Tuning Factory αντιλήφθηκε την ανάγκη αυτή και έτσι έχει ξεκινήσει να λανσάρει διάφορα βελτιωτικά μέρη για το νέας γενιάς Golf σε συνεργασία με την εταιρεία Autohaus Gerken, μια αντιπροσωπεία στην Γερμανία που εμπορεύεται αυτοκίνητα της VW και της SEAT. Τα περισσότερα από τα μέρη που κατασκευάστηκαν είναι από θερμοπλαστικό (πλαστικό υλικό που γίνεται ευλύγιστο ή εύπλαστο πάνω από μια συγκεκριμένη θερμοκρασία και στερεοποιείται με ψύξη), που εξασφαλίζει πως οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο μπροστινός διαχύτης κοστίζει 159 ευρώ ενώ ο πίσω μόλις 79 ευρώ χωρίς φόρους και έξοδα αποστολής. Διαθέσιμες είναι οι πλαϊνές ποδιές με ενίσχυση ή χωρίς με τιμές από 169 ευρώ ενώ και οι ζάντες είναι δικής τους κατασκευής. Όλα τα μέρη είναι διαθέσιμα σε μαύρο, ματ μαύρο και ανθρακονημάτινο χρώμα.

Πώς σας φαίνονται; Εσείς τι θα διαλέγατε;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen